Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Jeszcze nie zaczęłam eventu. :p Mało mam czasu na farmę, zasypiam nie posiawszy nic długiego bo padam na twarz:sleepy: No może dziś uda mi się coś podgonić. Zobaczymy jak to będzie:music:wypadajek mam teraz zaledwie 42 sztuki:p za chwilę zbiór eventówki8) Misje też by się przydało dokończyć;) Ale mam tylko 3 nie zrobione8)

Nutka and gretag like this.
  2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

pnącze - Rząd pełni księżyca - rząd II
    Z pnącza co 48h otrzymamy:
    skrócony czas wzrostu mrocznych roślin o 10% (który będzie działał przez 24h)
    1500 TPD
    1200 PD

Na pnącze potrzebne są następujące itemy:
    Mroczna świeca, Cerber, Kuchnia wiedźm, Królik Dracula, Pajęczyna

pnącze otrzymujemy w misji w spółdzielni "Upiorne Zakupy"
    ...
    z rzemiosła - upiorny bukiet warto zjeść na każdej pełni :)

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

dokarmione kolejne 4 batmanki, na chwilę obecną 38/125, jak na niespełna dobę uważam, że bardzo przyzwoicie, teraz rosna sobie nagrobki ;)

4. rosingspark

rosingspark Aktywny autor

Gdy z rośliny 4.30 h wypada 12 sztuk to na dobę wypadnie max 60 sztuk ,potrzeba 125 .
    To moje pytanie - dlaczego gra na tym etapie jest nie do zrobienia ?

gretag, sansevieria and usiamik46 like this.
  5. przefarmer

przefarmer Okazjonalny autor

Od nietoperków dostałam póki co w sumie:
    15 000 PD
    10 000 TPD
    10 000 SG
    pomocnicy na 3h

-.--.--.-

gretag likes this.
  6. sansevieria

sansevieria Czeladnik forum

Dobrze prawisz kolego!!, czyzby chodziło o przymus wykupu koszyków?

gretag likes this.
  7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja 17-też dobry wynik :pWywaliłam te moje 3 zagrody,nic z nich nie wyleciało,to niech za karę w pasku posiedzą.Mam dziś nockę,to poszaleję z zielskiem trochę...

Nutka, gretag, gadek and 1 other person like this.
  8. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Bardzo dziękuję, mam ten rząd, ale nie mogłam znaleźć wśród tych prawie 140 rzędów

gretag likes this.
  9. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

to nasiej eventowke na przemian z czyms innym .na noc siej 8 godzinne i po sprawie.da sie zrobic z palcem w nosie ze dwa razy conajmniej.

10. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

przewertowałam poras kolejny FAQ inie widzę naklejki ,czyżby jej nie było ?

gretag and xBabciaEwa like this.
  11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie uszy już wysiane ta ilość wymagana do pnącza , 32 szaszłyki zjedzone , teraz zielsko do misji idzie na pola .

12. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Od tego jest ten wątek ,żeby sobie narzekać a nie tylko się chwalić .Chwalenie działa na emocje graczy , którzy faktycznie mają problemy z wypadajkami a chcieliby event skończyć. Mnie to rybka ja i tak go zrobię :p

Frytka2012, gretag and -Maud- like this.
  13. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Mnie z pola koralogrzybów wypadły 4 sztuki słoików. Z całego pola eventówki średnio 14-16 sztuk

14. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Gratki :) jak widać trzeba testować rośliny. U mnie z eventówki z sn wypadało od 15 -20 szt. , co zbiór to inna ilość.:p

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To chyba macie nieźle.
    Rano zebrałem 8h Mroczny Kwiat i dało 18 szt - to jest dopiero wynik!
    >:(:mad:

Last edited: Mar 16, 2017
  16. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Buuu to mało, mi 30 szt. Po 18.oo biorę się za testy na innych .:p

Frytka2012, gretag and Sookie like this.
  17. Sookie

W sumie rzeczywiście nieźle.Wysiałam 5100 eventówki teraz zamykam ostatnie niezrobione mroczne misje. Jak wystarczy mi czasu i chęci to pokarmię nietoperze ponadplanowo .Albo nie:)

Frytka2012, gretag and gadek like this.
  18. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Hlnrys, czyżby Cię jakiś pesymizm dopadł? ;)xD

U mnie eventówka daje jak na razie po 15 szt. z pola, a ze zbioru porannej czubajki wypadło 20 szt.
    Myślicie, że jestem za bardzo wymagająca, chcąc mieć możliwość ukończenia eventu bez konieczności wylania na pole kilkuset szt. SN?:eek:

gretag likes this.
  19. Sookie

Pewnie nie. Ja wylałam ale i tak zostało mi ponad 3000.I drzewa nawozowe uzupełniają. Bez s.n. można spokojnie wysiać nawet więcej niż potrzebną ilość. Tylko- po co mam kisić s.n? Żeby mieć?

gretag and gadek like this.
  20. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam.
    Jak na razie 27 szaszłyków zrobione. Bardzo słabo lecą te wypadajki!! To po prostu jakaś masakra. Jak tu czytam, że wypada po 15 sztuk z rośliny eventowej to oczom nie wierzę. U mnie 11 - w porywach 13 szt. a jednego zbioru. Niestety właściciel liczy na zebranie grubej kasy z naiwnych graczy:mad:.
    Tym razem będą chyba nici z kolejnego rzędu chmur:cry:. Cóż, obejdziemy się smakiem:p

gretag likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.