Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 14 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Witam wszystkich! Jak idzie event? U mnie niestety słabo ze Słoikami, ale dzielnie walczę :) Miłego dnia wszystkim :)

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Na noc posiałam mroczny kwiat,mam 3 zagrody świetlików,4 jabłonie i 3 wierzby(nie wiem po co ale mam :p ) No i 31 wypadaj wyleciało.to chyba nie jest zle.Poza tym nie ma co jeszcze w rozpacz popadać.Na to jeszcze czas będzie.xD Na razie polecam pokombinować-trochę zielska jest ,to można sobie najlepsze zbiory ustawić.

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie za 1,5 godz urośnie ewentówka i podstawa wysiana będzie . Wtedy zacznę kręcić te szaszłyki .

4. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Witam, to super wynik. Mi z czubajki wyleciało 25 szt. , bo wczoraj drzewa i zagrody się nie sprawdziły . Więc szału nie ma. Ciekawe jak sobie inni na niższych poziomach poradzą. Uważam ,że poziom eventu jest trudny.

5. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

Aby zrobić event w grze za darmo potrzebne jest 125 / doba wypadajki .
    Na ten moment nie ma szans na pnacze .
    Czy inni widzą to bardziej optymistycznie ?

gretag lubi to.
  6. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,drugi item mój ,co tak narzekacie, jeszcze doba nie minęła a tu panika ,powodzenia ze słoiczkami i więcej wiary w siebie .

7. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

świetna prawda ;)

grzybki be, dało aż jedną, za to z dyniek 4 słoiczki, a rosna z bukietem i woda ledwo pół godzinki ;)
    testuję dalsze zielsko ;)

8. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

Witam,proszę o odpowiedź ,do skonczenia ewentu ile potzeba roślin i wypadajek,nie mam czasu szukać ,siedzę prawie 24 godz w szpitalu przy chorej mamie,roślinki sadze z doskoku

gretag i xBabciaEwa lubią to.
  9. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Co oprócz bukietu wpływa na skrócenie czasu rośnięcia tego uszaka?

gretag lubi to.
  10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

4750 roślinki i 750 wypadajek.

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Aby zdobyć pnącze potrzeba 4750 ewentówki i 750 wypadajek.

Bukiet, pnącze, woda, nawóz i SN. :)

Nutka, gretag oraz agniecha$ lubią to.
  12. .elom.

.elom. Moguł forum

Może rzutem na taśmę się uda-długo rosnące+ sn z 5 zagród-0 drzewka-1.

gretag i xBabciaEwa lubią to.
  13. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

dziękuje bardzo.mam trochę nawozu to może się uda,trochę słabo wypadajki leca,pozdrawiam wszystkich

Nutka, gretag oraz xBabciaEwa lubią to.
  14. rysio

rysio Półbóstwo forum

Oprocz hurra optymizmu trzeba jeszcze umiec liczyc - poprostu godzinowo sie to nie zamyka. Ale sa niestety gracze ktorzy tego nie rozumieja, wielka szkoda

gretag i Elatea lubią to.
  15. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

W poprzednim tego samego typu ewencie po 24 godzinach wywaliłam zagrody i drzewka, bo wcale z nich nic nie leciało.
    Sprawdźcie jak u was czy cokolwiek leci. Ewentowka rośnie na wodzie. Po dobie sprawdzę czy starczy wypadajek.

Nutka i gretag lubią to.
  16. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poludniowe duszki;)
    zostawilam na noc drzewka i swietliki na sprawdzian, niestety ani jednej wypadajki z nich jedynie 22 z 8-godzinnych roslinek,
    teraz w ciagu dnia sieje ewentowke a na noc 8-godzinne i jakos bedzie;), nie trace nadziei:),
    milego dzionka i powodzenia w wypadajkach, ;)

Nutka, gretag oraz fg-1 lubią to.
  17. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

W stodole czeka 2200 roślinek a wypadajek "aż" 6...

gretag lubi to.
  18. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja wczoraj wywaliłam drzewa i zagrody... mam same pola. Teraz przed chwilą zebrałam roślinę i wypadły 22 słoiki.
    Sieję z wodą, qpą i SN... mam zamiar dzisiaj skończyć siać eventówkę, na noc długo rosnące a jutro pomyślę,czy siać eventowe, czy coś innego.
    Nie ma paniki, jeszcze przecież nawet doba nie minęła od początku eventu i na pewno nazbieram wypadajki.
    Wszystkim życzę szybkiego ukończenia eventu i wielu dodatkowych nagród :)

19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A dlaczego "wielka szkoda"...? Każdy ma jakieś tam własne zdanie i chyba może to zdanie wyrazić.
    Optymizm...? Jeśli już, to raczej realizm - bez hurra. Wiem co siać i czym podlewać... w razie czego, gdybym musiała zgarnąć pnącze, podlewałabym SN te najdłuższe badyle, zawsze to lepszy wynik, niż z eventówki.
    No i nie wiem, co ci się godzinowo nie zamyka - kolejne zasiewy tego uszaka, już zupełnie niepotrzebnego...?
    Event jest wymagający czasowo o tyle, że warto regularnie wymieniać zasiewy - ale liczenie czegokolwiek na godziny przed końcem pierwszej doby eventu dowodzi takiego jakiegoś nastawienia, którego ja faktycznie nigdy nie zrozumiem.
    Więc miłej gry życzę.

U mnie event nadal nieruszony.
    Cóż, gdybym się uparła na pnącze, to pewnie jakoś niedługo musiałabym się za to zabrać ;)

gadek, ***kacper*** oraz wolf031973 lubią to.
  20. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Chodziło mi o pnącze i jakie, ewentualnie o rzemiosło, ale i tak dziękuję za odpowiedź:)

gretag lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.