Opinie Nocny lot oraz Pełnia Księżyca

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Mar 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Czyli na czas wzrostu działa tylko upiorny bukiet?

2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Wejdź do stodoły - wszystkie - macki - są :) Kolejny raz sprawdziłam.

3. kcie6

kcie6 Naśladowca mistrzów

U mnie wszystko działa, macki są ale nie pojawiają się nietoperze. Nie mogę ich karmić. Nie wiem czy coś mam źle w ustawieniach ?

4. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Kliknij na zegarze w ikonkę nietoperza, pokaże Ci się ta druga tabliczka. Nietoperze będą się pojawiać jak będziesz mieć odhaczony ten zielony ptaszek.

WandaTab, gadek and Nutka like this.
  5. kcie6

kcie6 Naśladowca mistrzów

Dzięki draculik34, rzeczywiście już fruwają. Pozdrawiam gorąco.

Nutka and draculik34 like this.
  6. Emi37

Emi37 Aktywny autor

witam 9 nietoperków nakarmione nagrody fajne 15000sg,1ts,1sp,1zb,10000pd,5000tpd

WandaTab, asia1106 and Nutka like this.
  7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Wieczorkowo wszystkm:)
    nie jest zle,,3 nietoperki moge nakarmic,,pelny luzik:)

8. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

na dzisiaj koniec,30 krokow zrobionych,2 itemy sa juz w pasku,na noc posiane 8h roslina :):)

9. Emi37

Emi37 Aktywny autor

kolejne 2 nakarmione pierwszy item już jest a do tego tz, i kolejny banan na dzisiaj koniec dobranoc wszystkim

Nutka likes this.
  10. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Ja się też pochwalę,, mogę nakarmić 12 Nietoperzy ;) nie jest źle.

2017-03-15 21_48_09-Farmerama _ Zagraj w bezpłatną farmerską grę online.png

-mala159-, WandaTab and gadek like this.
  11. alusoo

alusoo Zaawansowany

Nie trzeba wybierać "przedmioty mroczne",tylko wejść od razu z "wszystkie"-ja znalazłam w ten sposób moje macki-powodzenia8)

12. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

policzyłam i wyszło mi by itemy + pnącze muszę dziennie zbierać ok. 107 sosów, hmmm

nie wygląda to kolorowo :sleepy:

13. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Owszem tak można je znaleźć, ale powinny być też w zakładce z przedmiotami pełni, tak jak do tej pory i tak jak wciąż wyświetlające się tam Jabłka Mrocznej Królowej (też owoce z drzew).

A event zaczyna mi się jawić w jakichś mrocznych barwach. Ze całego pola rośliny eventowej wypada u mnie ok. 15 słoiczków i nijak nie wychodzi mi, że to wystarczy na zdobycie pnącza. O nadgonieniu długorosnącymi też jakość trudno w tym wypadku mówić. -.-

skaliwa, WandaTab and hlnrys like this.
  14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Bo ja wiem... całe pole eventówki z chutneyem to jakieś 800 sztuk, na czysto 600.
    Rośnie to z bukietem i pnączem (jak kto ma pnącze) naprawdę niedługo.
    Ile zajmie wysianie tych czterech tysi z groszami? Dobę, max dwie.
    A reszta czasu na dłuższe badyle wypadajkowe.
    W każdym razie ja to tak widzę.
    Eventu jeszcze nie zaczęłam, ponieważ mi się nie chciało 8)xD
    Kiedyś tam mi się zacznie chcieć i wtedy spoko zrobię tyle, ile kazali, czyli trzy itemy pójdą do paska czekać na wysyłkę.
    Jak dla mnie sympatyczny event na duuużym luzie.

15. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Jak ja to widzę zobaczę dopiero jutro rano po zebraniu tej "długorosnącej" ośmiogodzinnej rośliny. Ale jakość nie mogę sobie wyobrazić, że zasypie mnie wypadajkami. Obawiam się wręcz, że nadal będę miała manko w rachunkach. 8)

Jeszcze żeby te długorosnące badyle były mi do czegoś w takiej ilości potrzebne. Braki mam raczej w tych krótkich, bo misje ze spółdzielni sobie robię. Od dłuższego już czasu zresztą. Taką mam fantazję. :music:

To sobie ponarzekałam. Każdemu od czasu do czasu wolno. xD

Last edited: Mar 15, 2017
    skaliwa, kaniape4410 and WandaTab like this.
  16. zzizzie

No i na tym właśnie polega różnica między pesymizmem a optymizmem ;)
    Ostatnio, żeby choć troszkę podkręcić adrenalinę, zaczynam eventy coraz później... i co z tego, zawsze udaje mi się zrobić to, na czym mi zależy.
    Bez zakupów oczywiście, za to z jakimś tam zapasem SN.
    Stąd mój optymizm ;)

Nutka, gadek, skaliwa and 1 other person like this.
  17. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Co do roślin masz 100% rację.
    Za 1.5h po zbiorze będę miał wymaganą ilość (4.5-5k).
    Co prawda pozwoliłem sobie na 3 pełne zasiewy na małych polach z użyciem SN i SNZ, ale nawet bez tego miałbym koniec do jutrzejszego wieczora.
    Natomiast z wypadajkami już nie jest tak różowo.
    Dzisiaj zakończę z liczbą ok. 100 szt. ze wskazaniem na niewielki plus. Jutro sianie bez dopalaczy, tylko woda, bukiet i akurat wskoczy pnącze. Także większe rozeznanie będę mieć dopiero jutro wieczorem. Jak nie wypadnie przez dobę powyżej 100 szt., to może być ciężko.

18. zzizzie

No nie wiem, osobiście jakoś nie jestem w stanie się przejąć wypadajkami ;)
    Tyle jest ciekawszych rzeczy, którymi można się przejmować ;)

A doświadczenie uczy, że ludzie, którzy umieją w to grać, zawsze jednak zbiorą te wypadajki...
    ... ja może nie gram tak, jak powinnam, ale ogólnie grać to już umiem xD

19. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Jest jeszcze realizm. ;)
    Wiadomo, że więcej będę mogła powiedzieć jutro, ale na razie fakty są takie, że do zrealizowania dziennej normy brakuje mi dzisiaj ok. 85 wypadajek.

Co do SN to jakoś trudno będzie mi się przemóc i lać go obficie na czubajkę. xD Jednosekundowa cebula to jednak co innego, można ją zapakować do skrzyneczek i wywieźć na targ.

20. zzizzie

Realizm to się powinien włączyć w połowie eventu, nie po paru godzinach od jego rozpoczęcia.
    Czarnowidztwo wypadajkowe przed upływem pierwszej doby eventu to jak dla mnie jest pesymizm ;)
    Ale co ja tam wiem ;)
    Ech, może jutro wreszcie odpalę ten event... ale tak pod wieczór, nie wcześniej xD

Thread Status:
Not open for further replies.