Opinie Nocna randka i hodowla słoni w oazie miłości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

konserwy>:(mogłam dać mniej perfum gdybym wiedziała...dostałam tego przedprzedostatniego ze zwykłych :Dto idę zmywać może zaraz włączą

miss_ines lubi to.
  2. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Nie ma czego przedłużać u wielu już praktycznie po ewencie

3. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Mam taką nadzieję :)

4. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Mój kombajn kończy się za 6 minut i wątpię czy skończy się naprawa do tego czasu -.- a włączyłam 1-godzinny kupon właśnie na słonie w oazie >:(

kacper_07 lubi to.
  5. abask

abask Fanatyk forum

Poproszę o kupon na 1 godz bo takowy właśnie tracę.

6. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

hej, proszę mi powiedzieć czy wrzucone do oazy słonie bez odblokowania wczesniej posągu wrócą do mnie po konserwach czy jak :cry:

miss_ines lubi to.
  7. kevin

kevin Forum Pro

Dokładnie ,przedłużanie eventu możecie sobie darować ,oddajcie kupony ,bonusy ,perfumy nie mówiąc o starganych nerwach i stresie xD

8. malgosia355

Chyba nikt tego jeszcze nie wie...

9. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

To ile trzeba tych pełnych wsadów, żeby zrobić event, że tak nieśmiało zapytam.

abc2016 lubi to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kevin jeden z Twoich postów usunęłam i proszę powstrzymać się od takich komentarzy.

Zapraszam również do śledzenia zamieszczanych ogłoszeń: >>klik<<.

11. pretorianka

Ojej.Ja też nie :cry:xD Ale bym miała słoni ...:inlove:

Anhedrea i gosiagosia60 lubią to.
  12. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

ojej :oops: zapomniałam o posągu i oaza mnie zmyliła bo bez problemow można było wrzucić słonie :oops: no nic czekam :oops:

malgosia355 i pretorianka lubią to.
  13. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

teraz trwa dziwna przerwa i nie mogę policzyć dokładnie , ale myślę , że jakieś 150 do 170 klonowań (w zależności od szczęścia).

pretorianka lubi to.
  14. malgosia355

Ale ja zrobiłam tak samo i też wpakowałam oazy bez odblokowania zamgliło mnie że trzeba odblokować... i wrzuciłam 55 mam nadzieję że tam będą... I zaraz obiecuję odblokować słonie...

pretorianka lubi to.
  15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja odblokowałam najpierw -.- Taka wyrywna byłam :p Zapomniałam za to pnącze i galaretkę dać .No i tylko 12 oaz nastawiłam kontrolnie.Czekam na targ z kolorusami ale pewnie sobie długo poczekam...

16. malgosia355

No może się tak zdarzyć że poczekasz , ja za to mam mało słoni :( paszy też nie za wiele - to chyba pójdę kotlety uklepać :)

gosiagosia60 lubi to.
  17. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

A niby dlaczego mi mają zabrać? :mad: Czy to moja wina że event startuje z błędami!:cry:

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kevin Twój kolejny nic nie wnoszący do tematu eventu post usunęłam, nie zaśmiecaj proszę wątku.

19. pretorianka

Dzięki za info. Jak skończy się "orka" to wrzucę po wręby. Zobaczymy ile i jakich mi wypadnie. :p

20. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

u mnie wystarczy jedna pełna oaza i jeszcze mi zostaną kolorowe słonie do misji - na 132 wsady dostałam 136 zwroty zwykłych słoni, 188 białych, 32 nakrapiane, 3 nefrytowe, 4 mamuty i jednego słonia-cieślę, mam jeszcze ponad 1500 zwykłych, więc to wystarczy do eventu - szkoda SP

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.