Opinie Nocna randka i hodowla słoni w oazie miłości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

5 masz pojutrze w prezencie od Franka

jagódka133 lubi to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

do tego przeskakujesz 3 poziomy i już masz 20 złotych bananów, albo szukaj w misjach bo też są do zdobycia.

3. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

no i raczej po słoniach. trudno poczekam na nosorożce. lepiej sie przygotuję. akurat wskoczy mi jakiś 500 - tny level na baha to i tutaj poszaleję. w temacie słoni to strasznie cieniutko, hoduję ale sukcesów raczej nie będzie. pozdrawiam i super przeskoków życzę

eldena i jagódka133 lubią to.
  4. Gogosia

Gogosia Analityk forum

słuchajcie mam pytanie ;)
    event oczywiście robie, on ma trwać do 19 a od 19 ma być stała misja hodowlana - i tu moje pytanie, po tym evencie- hodowlanym, mamy mieć zaraz następny hodowlany - co to za hodowlany- ten od 19, i skąd wziąć sp na oba o_O :p

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Stała misja hodowlana będzie powiązana w jakimś stopniu z eventem, ponieważ będzie to misja w spółdzielni i będziemy w niej oddawać słonie - Poradnik.
    Podobnie było dwa miesiące temu z niedźwiedziami.

6. Gogosia

Gogosia Analityk forum

dzięki zła :D pocieszyłaś mnie - zgłupiałam z tymi datami :p czyli od 19 tylko misja w spółdzielni dochodzi?

7. MOD_Zła

Proszę.
    A za to już głowy sobie uciąć nie dam, bo jak wiadomo kalendarz przedstawia tylko plany BP.
    Wiem tyle, że jeżeli chcemy ruszyć misję ze słoniami, to warto jednak troszkę podczas eventu pokolorować tych szarych zwierzaków ;)

Event zrobię, pomimo, że słoni mam tylko 890 :p
    Trochę jeszcze się wykluje, ale jak będzie ich tysiąc, będzie dobrze.

aisunel i Nutka lubią to.
  8. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Ja oszacowałem to zadanie nieco inaczej . w skrócie 250 szt SP, 500 zwykłych słoni w czasie BB powinno dać około 150 białych , 40 nakrapianych, 16 nefrytowych, 5 mamutów oraz wstecznie 140 do 180 zwykłych. Co jak myślę powinno wystarczyć.

Anhedrea i orkiszowiec lubią to.
  9. MOD_Zła

ania5757 - Na Twoje pytanie jest odpowiedź troszkę wcześniej. Jeżeli masz jakieś wątpliwości i chcesz dopytać, zapraszam do działu Pomoc -> Pytania Ogólne.
    Tutaj pytanie usuwam.

10. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Można także kupić gotowce na targu zwłaszcza że teraz można śmiało zarobić jednego dnia po kilka baniek

11. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No i dusza u mnie słonie słabo stoją i jest prawie 200 ofert tak że tak czy siak ani nie zarobię ani eventu nie zrobię hehehhee oj ciężka dola farmera :) co do klonowań u mnie to już nic nie napiszę :) ok poczekam jak się zacznie wtedy pomyślę :)

12. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Wyszły mi dwa układy do wyboru:
    mamut + 2 nakrapiane + 2 białe + 6 zwykłych
    albo
    3 nefrytowe + 3 nakrapiane + biały + 2 zwykłe

Stosując tylko pierwszy układ, trzeba zebrać 15 mamutów, 30 nakrapianych, 30 białych i 90 zwykłych.
    Stosując tylko drugi układ, trzeba zebrać 45 nefrytowych, 45 nakrapianych, 15 białych i 30 zwykłych.
    Zobaczymy, jak się Państwo Trąbalscy spiszą w alkowie ;)

.Basia410., ania1713 oraz aisunelll lubią to.
  13. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Zniszczylo mnie to. Nic zabawnego. Anglistow boli. Jestem anglistka, wegetarianka i trenuje crossfit. Nie wiem czy w tej sytuacji robic event....xDxDxD

14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja nie anglistka (tylko używam tego języka na co dzień), mięsożerna i niczego nie trenuję.
    Eventu nie robię, bo niby po co ;)

A tak serio, to w tym nieszczęsnym łuku (ciekawe, z którego palca u nogi wyssanym) najbardziej boli mnie - bo ja wiem - zadufanie w sobie czy arogancja tego kogoś, kto albo uważa, że cokolwiek potrafi, albo uważa odbiorców za stado... no, jakieś tam stado.
    No jedno jest pewne: ten post to już na pewno będzie off topic 8)xD
    Nic to, grunt, że łuk na głowie słonicy ma się dobrze xD

15. duzy6666

duzy6666 Generał forum

a ja przeczytałam luk myślałam że spolszczone zostało no cóż człowiek stary to i ślepy:eek:

16. polewkaklotki1

polewkaklotki1 Forumowy żółtodziób

Ja już przygotowany do hodowli,ale mogę dać komuś zarobić i mogę kupić z 2 tyś po 15 tyś

17. danusias23

danusias23 Książę forum

Kiedy będzie odblokować hodowlę słoni? Chciałam wstawić słoniki do oaz ; zaczynam z ilością 270 SP, liczę, że mi wystarczy na 12 ikonek (do pnącza, swoją drogą - niezłego ;) )

18. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

o godzinie 14:00 czyli wtedy kiedy ruszy event ;)

Bilonge lubi to.
  19. stokrotka891

stokrotka891 Czeladnik forum

To mnie jeszcze jedno gryzie, czy każdy będzie mógł robić event? czy trzeba najpierw odblokować posąg na baha za 20 bananów? :oops:

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w poradniku:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.