Opinie Nocna randka i hodowla słoni w oazie miłości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oko14

oko14 Forumowy żółtodziób

jak zwykle od jakiegoś czasu - ilości kosmiczne >:(

2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No to można słonie wstawiać... [​IMG]

3. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Tak - jak sobie jutro hodowlę odblokujesz;):)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdzimy, jeśli się okaże że nazwy są zamienione to poprawimy, dziękuję.

5. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

wiesz o słoniach była mowa już dawno, ja się słabo przygotowałam ze względu na odblokowywanie wodospadów i branie udziału w eventach (a były ostatnio nawet na Baha) i w tym czasie uzbierałam 1200szt. Jak bym się wzięła tak na ostro to pewnie koło 3tys bym miała. Ale jak to mówią mądry Polak po szkodzie :p

6. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam. Fajnie że nie wypadają z oaz żadne kłódki czy odznaki i można zrobić event bez super paszy. Postaram wspomóc się targiem na ile mi się uda coś upolować zanim ceny sięgną gwiazd a co mi zabraknie będę klonować w weekend lub kiedy tam dadzą drugie BB.

7. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

Dzień dobry,pomimo deszczu za oknem;) Jestem pod wrażeniem tego eventu......tak prostego,to dawno nie było.Kto ma słonie,ten jedziexD Komu brakuje dla tego bb i sp:inlove: A pnącze niczego sobie:D

8. danusias23

danusias23 Książę forum

niby było w zgaduli, ale tam co chwila na coś innego trzeba się szykować, a to na Oktoberfest, a to na dożynki, już nie wiem, w co ręce włożyć :oops:znów wystawiłam zagrody, coś tam skupywałam, trochę hodowałam i mam słoni ponad 600. Masła mam 500, dobrze, ze nakupywałam jak było po 10 tys bo sięga już 30 tys :music:

9. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

słoni:

SP 1200 więc czekam na BB i start eventu :D Pnącze przednie :D

toDzasta i jacekf lubią to.
  10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Event spoko jak dla mnie.
    Dzięki temu że już od dawna było mówione o słoniach, to mam ich ponad 8300 w stodole.Miałam ich więcej , dla przy wodospadach troszku poszło.Dlatego muszę obmyślić strategię co dalej robić, chyba najlepiej będzie handlować zwykłymi bo cena kolorowych tak szybko nie podskoczy.

11. eliza9070

Co prawda, to prawda. [​IMG]

pretorianka i brzustinka lubią to.
  12. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Dziękuję...xD Słoni mam 2000, hodowałam jakiś czas, tyko ciekawe co za klony będą wypadać ??? Bo ja nie mam szczęścia do przeskoków.....

pretorianka i jagódka133 lubią to.
  13. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Super event, bez żadnych znaczków. Klonujemy co chcemy i ile chcemy choć i tak wiadomo, że będziemy z ciekawości klonować słonie :)
    Mi się podoba

Szkoda tylko, że znowu pierwsze BB mnie omija. Tylko raz mi się pofarciło jak miałam urlop i w czasie tego pierwszego, krótkiego były zdecydowanie lepsze wyniki.

pretorianka, Nutka oraz jagódka133 lubią to.
  14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dokładnie, dlatego chyba czas odpuścić niektóre eventy :p ale łatwo powiedzieć bo lubię je robić.... i co poradzić xD :cry: z resztą to pierwszy taki event gdzie nie trzeba kłódek. Wolę taki, a nie muszę hodować, żeby mieć tych X brakujących kłódek chociaż zwierza mam wystarczająco. Kolejna sprawa, to to że lubię hodować więc nie potrzebuję aż tyle tych słoni. Będę też polować na targu :) a co :)
    idę po kawkę :D

ile wstawiacie jutro oaz na start?? pytam z ciekawości?

nad obrazkiem fontanny widnieje napis: arkada, a nad tym ostatnim ten neonowy napis masz napisane: ogród

niby to nic ale ja robiłam plan czego nie nie robić (bo idę tytko do pnącza) i czytam aha ogród ma gorsze nagrody no to go wykreślam na grafice ale zaraz chyba się pomyliłam bo tam było z lewej a tu z prawej....itd więc tylko dlatego to dostrzegłam. Ale

Ostatnie edytowanie: 12 września 2017
    eliza9070 i Daisy44 lubią to.
  15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No i nie można tak było od razu. Krótko i na temat, super poradnik. :D

16. ewanta

ewanta Komandor forum

a ja posiałam cebulę na super polach na wypadajki xDxDxD
    coś mi się kołatało po głowie że jakiś event od jutra ale nie spojrzałam do kalendarza że to hodowlany i teraz mam dzień odpoczynku od farmy...

17. eliza9070

Akurat ja nie zwróciłem zupełnie na to uwagi. Fakt, że może być to ciut mylące...
    Jak zwał, tak zwał, ale układ tabelki z opisanymi nagrodami jest taki jak na planszy ewentowej, więc np. prawy dolny róg jednego i drugiego pasuje.
    Dla świętego spokoju sprawdziłem u Niemców, Anglików i Czechów. Oni nie mają tych nazw nad obrazkami. Natomiast obrazek pasuje z nagrodami i miejscem na planszy ewentowej.

jagódka133 i Nutka lubią to.
  18. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jeśli nagrody się zgadzają to nie ma o czym gadać ;) dzięki za inf ;)

eliza9070 lubi to.
  19. tigre

tigre Fanatyk forum

No to mnie zaskoczyli :) mile nie powiem- da się zrobić bez SP ..... co nie znaczy, że ja się za klonowanie nie zabiorę ale i tak miło :) słoniki to na targ trafią jak mi coś zostanie - zapasik mały jest :)
    no ja Greci to flaszkę stawiam :) zakupiłam "po taniości" i mam 2 tysie więc tej SP za dużo nie muszę a na upartego wcale tylko.... kocham kolorowanki więc...oby do BB dotrwać ;)

Nutka, pretorianka oraz olkaa001 lubią to.
  20. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Witam i tak sobie podliczam.

Wartość zadania 104 800 SG
    Wartość słonia zwykłego 488 SG
    wartość słonia białego 2800 SG
    wartość słonia nakrapianego 7800 SG
    mamy 15 zadań x 104 800 SG =1 572 000 wartość słoni do wszystkich zadań
    ilość zwykłych = 1572 000 : 488= 3221 słoni
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    ilosc bialych 1572 000 : 2800 = 562 sztuki słoni białych x 2 s pasze = 1123 SP
    562 x 4 zwykłe do oazy = 2248 sztuk zwykłych słoni

OjOj

ilość nakrapianych do 15 zadań = 201 sztuk

Mam :[​IMG]

Oj droga ta hodowla. Słoni podstawowych dużo za mało ... Zastanowię się, czy robić event. Zwłaszcza, że nie mam ostatnio szczęścia do wyższych przeskoków :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.