Opinie Nocna randka i hodowla słoni w oazie miłości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ale jestem gapa.... czekam na te misje i czekam. a tu nie ma i nie ma. Zapomniałam, że event jest wydłużony o 2h xD :cry:

NASTKA.BURAN lubi to.
  2. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

A ja muszę Gretce podziękować, bo gdyby nie info w zgaduli ...to zostałabym z palcem... hm..w nosie?
    I stadko powoli mi "odrasta", 400 słoników już mam. Ha.

eliza9070, Nutka oraz toDzasta lubią to.
  3. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

o a nowych misji ze sloniami jak niebylo tak niema? czy moze tylko u mnie sie niepojawily??

4. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Wczoraj pojawiły się dwie nowe misje ze słoniami - Doradztwo zawodowe i pożytek ze słonia, dostępne od 21 poziomu.
    Więcej znajdziesz TUTAJ
    Jeżeli będziesz mieć jeszcze jakieś pytania to zapraszam do PYTAŃ

5. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Nikt nie miał mamuta na sprzedaż ? Dziwne...Przez to nie doszłam do pnącza, bo w oazie był - powrót do tyłu, zamiast mamuta - wyszedł nefrytowy, albo nakrapiany, już nie pamiętam. Jestem bardzo zła, bo straciłam farmarki, ciułane na Kryształowe Wodospady, na zakup super paszy, i nic z tego. "Dziękuję" programistom za uniemożliwienie wyhodowania mamuta :( Gratuluję złośliwości, to prosta droga do zniechęcania graczy do wytężonego grania :(

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Event zakończony, serdeczne dzięki za wszystkie Wasze opinie w temacie.
    Wątek zamykam i archiwizuje.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.