Opinie Nocna randka i hodowla słoni w oazie miłości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

12/15 zrobione na więcej już nie mam towaru ani kaski żeby ewentualnie coś kupić :( Pierwszy event gdzie zaszłam tak daleko i zdobyłam pnącze ;) :) :) W oazie to najdalej do strażaka doszłam dalej nie chciały wyskakiwać ;( Tak więc dla mnie event już się skończył i zaliczam go do udanych :)

2. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Taka bogata to ja nie jestem, ani w słonie ,ani inne zwierzaki.
    Coś mi się wydaje że jakoś nie potrafię handlować- tu sprzedać tam kupić......
    no imam duże braki w różnych dziedzinach farmerskiego życia.
    Jakoś to nie dla mnie. Chyba czas na odpoczynek od gry, jestem zniżona i przestała mnie bawić.

3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie oglądaj się na innych, tylko graj po swojemu, tak jak lubisz:) Na forum raczej podkreśla się swoje sukcesy niż wpadki. Można odnieść wrażenie, że tu sami mistrzowie strategii grają... Rzeczywistość nie jest tak różowa;):) Event zrobiłam, ale co to za sukces... Super pasza się nazywa...

Ostatnie edytowanie: 18 września 2017
  4. magros

magros Nadzorca forum

witam co to jest ta tropikalna girlanda

5. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Wszystko na temat tropikalnej girlandy znajdziesz TUTAJ
    A jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to zapraszam TUTAJ

aisunell lubi to.
  6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Z przyjemnością dałam Ci lajka, bardzo pozytywny Twój post. :)
    I idealnie odzwierciedla to co dzieje się na forum. Doświadczeni gracze w większości swoimi wypowiedziami zniechęcają nowych. Jak ja zaczynałam grać (kilka dni temu minęło 4 lata) więcej grało i pisało ludzi, od których uczyłam się gry i nie było tyle narzekania, a więcej radości z gry.
    Mnie akurat ten event nie dał takiego zadowolenia jak poprzednie hodowlane ale to przecież gra oparta na losowości. Strategia, strategią ale raz z oaz wyskoczy jakiś wysoki zwierzak jednemu, a drugi raz komuś innemu. I tak jest z TS, kołem itp.
    A każdy może znaleźć dla siebie coś, co zatrzyma go w grze na dłużej i tego życzę wszystkim zarówno starym jak i nowym graczom.:)

7. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Zdecydowanie sprzedawać :D

8. Grevido

Grevido Stały bywalec

Ja również bardzo lubię gdy więcej jest dostrzegania pozytywów i cieszenia się grą. Tym bardziej że forum stanowi bardzo istotny dla mnie element tej gry i umila czas przy niej spędzony.
    Moje pozytywy z ostatniego czasu to szeferdia wśród tajemniczości z ewentu i różowe żaby z koła fortuny dziś rano ;)
    W hodowaniu szczęścia nie miałem, ale też wiele nie robiłem. Za to miło popatrzeć na to jak niektórym dopisało szczęście :)
    Ja wierzę że w następne BB uda mi się wyhodować wreszcie drugiego cesarskiego pawia albo syjamskiego kota ;)

9. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Dlaczego nie ma mamutów na targu ? Gracze, ktorzy zdobyli pnącze, pewnie już ne kupią, a młodsi stażem - może ich nie być stać na wygórowane ceny. Więc jeżeli ktoś ma w nadmiarze - proszę wystawić na sprzedaż, bo ciężko dojść do 12 poziomu :(

10. cysio2kc

cysio2kc Aktywny autor

Uff...Skończyłem z dużym opóźnieniem ewent ze słoniami.Doczłapałem się do pnącza dalej odpuszczam sobie wystarczy SP. i czasu.

11. danusias23

danusias23 Książę forum

Hmmm teraz po 75 tys :) ale 23 szt i nikt nie kupuje.... wystawiłam nakrapionego po 155 tys i też nie ma chętnych. Ludzie kupujta! ;) wstawiłabym screena targu, ale nie wiem, jak go dodać na forum? Anywirus mnie ostrzega przed wejściem na ten program tinypic.pl

E tam, próbujemy

Jupiii xD

Ostatnie edytowanie: 19 września 2017
  12. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Zgadzam się w 100% . Strategiem nie jestem , gram dla przyjemności , ewent zrobiłam do pnącza z własnego wyboru .
    No i zaparłam się na różową zagrodę , kosztowało to dużo zwierza i sp , ale jest . Ktoś powie po co ? nie szkoda sp i towaru .
    No nie , bo gram dla przyjemności , a sp można ukręcić , lub kupić , zwierza można wyhodować , a radość pozostaje i to jest równie ważne w tej grze . Powodzenia wszystkim życzę i więcej luzu . xD

13. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Różnice w cenach na targach są olbrzymie, u mnie na 17 dalej pusto, biały ok 33k, nakrapiany 90k :)

14. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

miałam pisać to samo, że u mnie pusto, ale mam ten sam targ więc po co się powtarzać ;)

jak stoją strażaki i mamuty?

SirMarkIIII lubi to.
  15. xBabciaEwa

U mnie na 24 są kolorowańce , biały - 62 . nakrapiany - 242 , mamut -1200000 z groszami , 3 ostatnich brak .

jagódka133 i SirMarkIIII lubią to.
  16. Grevido

Grevido Stały bywalec

Na targu 04 sytuacja wygląda tak:
    - białe po 70k
    - nakrapiane 200k
    - nefrytowe 850 k
    - mamuty obecnie jest szarość ale podejrzewam że maksymalna cena na razie to też coś koło 800k
    - strażaki za 4 mln (i schodzą po tyle ;))
    - cieśle po 2,8 mln i jest szarość
    A 2 ostatnich nie widziałem :p

toDzasta i xBabciaEwa lubią to.
  17. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

to mamuta mogę wystawić za 241tys, strażaki po 797tys. - targ 17

xBabciaEwa lubi to.
  18. xBabciaEwa

Jak nikt nie wystawia ,to cena niska - normalne .

19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jestem tego świadoma ale chodzi mi o różnice w targach, jakby ktoś chciał dokupić kolorowańca aby zakończyć event (rzutem na taśmę) to nie da rady, ratują go tylko zwykłe słonie

20. danusias23

danusias23 Książę forum

Strażaki po 3,3 mln, mamuta brak, można wystawić za max 550 tys.
    Chciałam zarobić krocie na tym kolorowaniu, miałam już 33 mln sianogroszy ale przez dokupywanie zwierząt do misji w celu pozyskania sp uszczupliło się do 23 mln sn i odrobić nie idzie :cry: jednak nie ma to jak handel nielicznymi niestety akacjami, akebiami, brzozami, gałkami i tym podobnym ;)

bogusiania lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.