Opinie Nocna randka i hodowla słoni w oazie miłości

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 12 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xPiraniax

xPiraniax Zaawansowany

Ahhh dzieki :) to jak bedę miała więcej czasu to pozwiedzam kiedyś. Szybko? Hmmm nie aż tak, ledwo mam papugi i drzewo bananowe, pierw muszę pole odblokować bo nie mam nawet gdzie siać żeby jako tako te lvle po banany zdobywać, a pierwsze odblokowanie az 20 bananow a drugie 30 ;/ więc trochę zajmie nim poodblokuję parę rzeczy :D

2. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Nastawiłem najpierw 120 zwykłych, potem setke zwykłych i białych i event do pnącza zrobiony :)
    Zostały mi jeszcze 2 strażaki, 15 nakrapianych i 110 białych, za dobre były przeskoki niż planowałem. :)
    Zepchnę je jak cena się sensowna pokaże.

pretorianka lubi to.
  3. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Poszliście jak burza :p ja jak zwykle na powiedzmy
    szarym końcu :p ale co tam dłużej będę grać..
    czyli kolejne 7 lat :p

pretorianka lubi to.
  4. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Pnącze zdobyte, jeszcze dwa okienka do odkrycia. Na dzisiaj wystarczy

pretorianka lubi to.
  5. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Event zrobiłam zwykłymi słoniami

6. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Zrobiłam całość. Mam słabość do czerwonych zagród.:p Przyznaję się bez stosowania środków przymusu bezpośredniego.xD I event jednak, jak dla mnie, był drogi. Zostały mi kolorowańce w ilości mikroskopijnej.:cry: Prawie wszystkie zwykłe i białe wrzuciłam do eventowej otchłani.

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

U mnie Lusia też już kompletnie zestrojona, pnącze pracuje, a ja podziwiam minę MyszakaxD takiego zadowolonego narzeczonego dawno nie widziałam. Trochę mi go żal, bo się nalata .....:):p
    SP jeszcze mam sporo ale wyników nie ma. Oazy na dzisiaj zamykam.

morellaa, Nutka oraz pretorianka lubią to.
  8. mieczu

mieczu Baron forum

event dość drogi, chyba ze 60 baniek sianogroszy wydałem na słonie, aby zrobić wszystko zwykłymi słoniami, no, ale kto bogatemu zabroni, hehe

9. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

witajcie w naszej bajce słoń zagra na fujarce... proszę sprzedawajcie kolorowe bo szaro na rynku

pretorianka i ania5757 lubią to.
  10. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Jak już skończyliście event to kolorujcie dalej i na targ poproszę ;) u mnie kolorowanie JAK ZWYLKE kiepsko 8)
    Kupię od Was :p

mieczu, pretorianka oraz ania5757 lubią to.
  11. niebo016

niebo016 Generał forum

To jest najbardziej paszochłonny event który robię , masakra.:cry:

ewanta i pretorianka lubią to.
  12. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

toć to wszystkie handlarze czekają aby cena podskoczyła ale jak podskoczy jak nikt nie wystawia

ewanta, pretorianka oraz Anuszki lubią to.
  13. Emi37

Emi37 Aktywny autor

event skończony pnącze działa przeskoki nawet ładne ze zwykłych strażak i cieśla więc nie jest żle

pretorianka, mieczu oraz ewanta lubią to.
  14. ewanta

ewanta Komandor forum

brakuje mi jednego obrazka do pnącza. zabrakło słoni a przeskoki praktycznie wszystkie o 1 wyżej tylko czyli żadne. ale za to ze zwykłych kukułczych wyszła karnawałowa:))) pierwszy raz taki przeskok mam- jeszcze nie wierzę:))))

Nutka i pretorianka lubią to.
  15. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

Witam, mam pytanie, czy u Was na farmach można postawić czerwoną zagrodę dla słoni? Ja nie mogę ustawić i nie wiem dlaczego? może coś podpowiecie?

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Spróbuj postawić na polu, a nie jako nakładkę.

agniecha$ lubi to.
  17. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,event skończony ,więcej nie koloruję, na targu można SG zarobić ,ale jak się to ma do SP ,ja wolę SP niżSG więc nie klonuję więcej niż potrzeba ,wszystkie zwierzaki z oaz ukończone na 8 zadaniu u mnie pozostałe cuda nie występują ,taki serwer, powodzeia

pretorianka lubi to.
  18. eldena

eldena Młodszy ekspert

Mam tak samo....:cry:

19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dokupić zagród słoni (jedna kosztuje 4500 SG), postawić na Bahamie i hodować.
    Event trwa jeszcze 136 godzin.

W weekend zapewne będzie znów BB i wtedy pokolorujesz.

pretorianka i kacper_07 lubią to.
  20. -maciejka-

-maciejka- Okazjonalny autor

7 kroków za mną, z resztą czekam na weekendowy BB :)
    Ale... Lusia dała mi bażanty :inlove: nie mogłam w to uwierzyć! :) :) :)

Nutka, pretorianka oraz marmlada lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.