Nocna mara

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Atomcia, 10 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Witam :) mam pytań kilka : ile nocnych mar może być wystawionych w grze, gdzie znajduje się takowa informacja, gdzie je można umieszczać i co zrobić , jeżeli są ich 3 ?

Mojabonanza lubi to.
  2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Możesz mieć 2 sztuki , jak wystukałaś 3-cią przez błąd BP to oddadzą Ci żetony i zabiorą Marę.
    Wczoraj było OO wieczorem i wątek w ogólnych:

Wesołe Miasteczko Renza

Renzo - Mara

Mojabonanza i Atomcia lubią to.
  3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Wczoraj pojawiło się Oficjalne Ogłoszenie, proszę: >>klik<<
    Jeśli ktoś posiadał Nocną Marę z wyprzedaży oraz dwie z Wesołego Miasteczka Renza, jeden item zostanie usunięty z konta, a Gracz otrzyma zwrot żetonów.
    Jajo Nocnej Mary można ustawić tylko w Ogrodzie ozdobnym oraz na Wyspie Skarbów. Informacja ta znajduje się w poradniku, proszę: >>klik<< :)

4. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Świetnie tylko że to się nazywa naciąganie graczy. Próbowaliście uzbierać 1700 pkt ? ile wejściówek na to było potrzeba i ile realnych pieniędzy trzeba było zainwestować ?
    Gdyby nie możliwość zdobycia mary nie kupowałabym wejściówek.
    Kolejny po młynie niewypał ?
    ech szkoda gadać ...............

5. blazers

Dokładnie , może błąd od Chochlika , a może celowy ?
    Tego już się nie dowiemy ;).

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Zwrócone żetony możesz wykorzystać na inne, obecne nagrody lub poczekać do ich zmiany :) Rozumiem, że może Cię to nie usatysfakcjonować, jednak obecnie tylko takie rozwiązanie jest możliwe.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

7. McGregor

McGregor Mistrz forum

Hmm na tych żetonach to tak bardzo mi nie zależy. Po wizycie w cyrku mam nadwyrężony palec wskazujący (bardzo ważny w mojej pracy ! ;) ) a wzrok pogorszył mi się o jedną dioptrię.
    Czy będzie możliwość wyboru żetonów lub zdobytych punktów w ramach rekompensaty? Bo ja poprosiłbym o punkty, teraz jestem już mniej sprawny to w siłomierzu mi nie wyjdzie a w skrzynkach może mi już nie dopisać szczęście. Może też być być kod bonusowy na kolejne 2 h wolnego czasu ;)
    Jednym słowem niezły młyn.

8. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Blazers :D coś mi się wydaje że to się robi jednym wielkim Chochlikiem.

Mod Cookie zamkinij , wiem co wiedzieć chciałam kolejny babol i tyle.

Mojabonanza, McGregor oraz blazers lubią to.
  9. blazers

Trzeba być czujnym jak ważka , spławik (niepotrzebne skreślić) i być o krok przed ChochlikiemxD.
    Zaraz nam zamkną , bo dyskusyjny tutaj robimy ;).

10. Mojabonanza

Mojabonanza Mieszkaniec forum

W związku z tym ... no ... następnym błędem nasuwa mi się taka myśl, jeżeli tak łatwo można zabrać item i oddać żetony to dlaczego nie można oddać florenów za badziewne walentynkowe pnącze ? Przecież to ta sama zasada zabieram i oddaję. Zabrać pnącze oddać floreny.

11. McGregor

McGregor Mistrz forum

A na poważnie.... wprawdzie to zabawa hmm... jednak mało zabawnym jest aby konsekwencje błędów ponosił użytkownik zaś twórca proponował nam skalkulowaną rekompensatę.

Atomcia, blazers oraz Mojabonanza lubią to.
  12. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Przypominam, że nie jest to wątek dyskusyjny.
    Trzecie jajo Nocnej Mary zostanie wymienione na żetony, o czym zostaliśmy poinformowani w tym OO: >>klik<<.

13. McGregor

McGregor Mistrz forum

My też wolimy wątki z prostymi pytaniami i łatwymi, zaspokajającymi uzasadnione oczekiwania użytkowników odpowiedziami.
    Dziękuję za odpowiedź.

blazers, Mojabonanza oraz Atomcia lubią to.
  14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Co prawda nie jestem MOD_Cookie,ale skoro można to temat zamykam.

Graczom oczywiście dziękuję za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.