nocna mara

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 23 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

jak najlepiej kupić ten item?czy jak zrobię to przelewem,to będę musiała czekać te 3-5 dni?i czy dopisze się on,nawet jak za 5 dni,nie będzie już tej oferty?chcę kupić w tej chwili,oczywiście.

2. Nocna mara jest do kupienia podczas specjalnej halloweenowej wyprzedaży. Wyprzedaż dostępna w dniach 23.10-31.10. 2014

Jeżeli będziesz musiała poczekać nawet te 5 dni to się załapiesz bo dopisanie itemku następuje po zaksięgowaniu pieniędzy a do 31 października mamy sporo czasu więc na spokojnie :)

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Jak przelewem przez pocztę to trzeba czekać 3 - 5 dni

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

czyli przelewem można spokojnie zrobić,tak?trochę boję się kartą,bo nie umiem :oops:

5. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

lepiej płacić przez bank internetowy tam nie potrzebujesz karty tylko tel i nic więcej :)

6. ankak106

ankak106 Komandor forum

Ja płacę przez paysafecard (kupuję w sklepie) i za chwilę mam to co chcę np item:)

7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Kupiłam normalnie przelewem przez net,muszę cierpliwie czekać.Można zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.