Opinie Noc strachów kujonów (Komiksy Pandy)

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 25 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yabolek

Yabolek Wielki mistrz forum

Gierki zaliczone bezbłędnie. Drzewka zebrane z bonusem i puszczone z bonusem. Fabryczki na razie czekają.
    Po pierwszym zbiorze z drzewek mam 60 szt owoców.

Uwaga
    Zbierając fabryczki 2x dziennie potrzeba 36 dyskietek na produkcję.
    6 szt mamy na start, trzeba więc dorobić 30.
    Więcej się nie opłaca gdyż tego nie przerobicie, chyba ze ktoś po nocach z budzikiem będzie zbierał.
    Dyskietka niema żadnej wartości w ewencie, szkoda zatem marnować surowce na nadmiarową produkcję tejże.

2. ryzio

ryzio Weteran forum

dwa posty wyzej masz napisane jaka strategie najlepiej obrac

3. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Zamiast się chwalić to daj wskazówki jak grac w te gry, bo tylko wnerwiasz graczy takich jak ja:mad:

4. gangrion

gangrion Okazjonalny autor

Po przeczytaniu poradnika i obliczeń graczy ( mnóstwo liczb ) event wydaje się trudny i skomplikowany, a tak naprawdę jest prosty i łatwy do zrobienia.

Wystarczy pamiętać o odpowiedniej kolejności używania wzmacniaczy.

W sumie to najwięcej pkt. jest z pikselowych serc, więc ich trzeba zdobyć jak najwięcej X 3 dziennie przy użyciu wzmacniaczy to daje nam 9 x 4084 = 36 tys. pkt.

5. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Nie, to ta gierka jest tępa :wuerg:
    Straciłam bonus do warsztatów, bo skończył mi się czas, tak mieszałam tymi komiksami, dostałam tylko jeden, a tak miałabym chyba dwa.
    W tej sytuacji nie wiem, czy ładować po zbiorze warsztacik, czy poczekać na grę i bonus :sleepy:, nie wiem ile ten warsztacik bez wspomagaczy się robi, muszę poczytać w poradniku.
    W ogóle to jest "do bani" -.-

6. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Nic mi to nie dało ,niestety:oops:

7. Tiger_Lily

Tiger_Lily Wielki mistrz forum

Ja mam wskazówkę na filiżankę melisy przed wejściem na forum ;)

8. Yabolek

Yabolek Wielki mistrz forum

>:( Robiłem jak pozostali. Najpierw 1 slot a później chybił trafił 2 slotowe aż przypasuje.

9. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Trzeba jeszcze zmieścić się w czasie z gierką, żeby te wzmacniacze wszystkie zdobyć, a to już drażni, jak czas się skończy:sleepy:
    Walczę, roślinki posiane, drzewa rosną, warsztaciki pracują, mimo wszystko robię event i mam nadzieję, że ukończę ;)

10. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Okej, wszystko chyba zrobiłem jak trzeba. :oops: Rozegrałem mini-gierki (wbrew pozorom jednak bardzo proste :p ), odebrałem podwójny bonus dla fabryk i gwarantowany +6 dla drzew, aktywowałem, wszystko zebrałem, produkcja nastawiona, roślina wysiana. Powodzenia :)

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Co zrobiłam źle, że minigra się nie zakończyła z bonusami?o_O
    Niby wszystko zielone jest.:)

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Księgi poukładane.
    Życzyłem sobie bonusy do fabryki, zgarnąłem 4 szt.:D
    Tak mam:

Przy drugim rozsiewie dopcham boki małymi polami.

13. suzi971976

suzi971976 Mieszkaniec forum

Miałam tak samo, nie spinam się bo i nie zrobię eventu , ale chciałam spróbować
    A zapomniałam f5 nie działa

Ostatnie edytowanie: 26 października 2023
  14. Dahag

Dahag Naśladowca mistrzów

15. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Powinno Ci zaliczyć, bo wszystko jest OK. Może coś się przyblokowało, ale tu już tylko Pomoc techniczna może zadziałać.

16. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Mam pytanie do mądrzejszych jak ja?? Czy z jednym bonusem do fabryk da sie zrobic ten event?

17. suzi971976

miałam podobnie ale czasem z odpowiedzią z pomocy jest różnie

18. bury.wilk

bury.wilk Czeladnik forum

Nie dość, że nie wiem o co w tym evencie kaman, to jeszcze żadne gierki się nie odpalają... Chyba czas na relaks :D

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A jakim cudem zapełniłaś ostatnie miejsce?

20. suzi971976

musimy z koleżanką z gry kupić okulary , zdecydowanie to nie jest gra dla mnie"):wuerg::wuerg::wuerg:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.