Opinie Noc strachów kujonów (Komiksy Pandy)

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 25 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. irenad

irenad Aktywny autor

pomocy gdzie ta polana eventowa

hiacynta lubi to.
  2. Matisiek200

Matisiek200 Zaawansowany

Dobra coś tam się już zrobiło. I tak już popsułem bo zebrałem drzewa ze wzmacniaczem, ale dopiero po zebraniu aktywowałem zmniejszenie czasu wzrostu a tak się nie naliczy ... :cry:

3. freska_kreska

freska_kreska Ambasador forum

Ten różowy budynek :)

Event robię, bez napinki, bo jakoś te nagrody niby ok, ale bez szału dla mnie :) Wzięłam skrócenie czasu fabryki i +6 do owoców. Jakoś to będzie. Może piccolo się uda zdobyć?

4. kama454

kama454 Okazjonalny autor

czemu na moim drzewie nie ma stajennego....

dora4370, hiacynta oraz Matisiek200 lubią to.
  5. abask

abask Komandor forum

Co za beznadziejny ten event.

6. Dahag

Dahag Naśladowca mistrzów

Na dużych. Nie ma wypadajek i nie ma bonusów do pól więc nie ma różnicy w zbiorach (jest różnica w wydanym nawozie i wodzie)

Edycja: Chciałem tylko doprecyzować, że na samym początku jest różnica w zbiorach i trzeba siać na dużych. Dopiero później jak już będziemy mieli więcej nasion niż jest pól do obsadzenia to nie ma tej różnicy ;) Tak czy siak siać na dużych :)

Ostatnie edytowanie: 26 października 2023
  7. klonek68

klonek68 Hrabia forum

Poszło ale czy prawidłowo to na razie nie wiem ;) wybrałem bonusy , zrobiłem gierki , uruchomiłem bonusy i zebrałem całość...:eek:

8. ryzio

ryzio Weteran forum

jak ktos z Was wykorzystal te bonusy ( czyli te przyspieszacze) to napiszcie prosze ile Wam rosna drzewa i ten warsztat . Chcialam sprawdzic czy na pewno wszystko dobrze zrozumialam. Ile zebraliscie owocow z jednego drzewa z bonusem ?

9. -matina1999-

-matina1999- Forumowy żółtodziób

jakoś kompletnie nie umiem tej mini gierki

10. Dahag

Dahag Naśladowca mistrzów

Drzewo z bonusami: 12 owoców i 5h
    Warsztat: 9h (z wodą i stajennym)

11. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Uff, pierwsze koty za płoty, niczego nie zepsułamxD

Rozsiałam roślinkę, zaliczyłam w czasie obie gierki (w jednej wzięłam podwójny bonus dla zagród, a w drugiej gwarantowany na +6 do drzew). Uruchomiłam po 1 bonusie każdego rodzaju i zebrałam drzewka i fabryczki. Drzewka uda mi się jeszcze dziś zebrać (za 5 godz.), a fabryczki pewnie dopiero jutro rano (ok. godz. 20:30 zaczynam ciszę komputerową)xD

12. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Ale się zamotałam przy tej gierce, wrrr na pierwszej czas mi się skończył, dobrze, że doliczyło ten bonus do warsztatów, na drugiej nie wiem, nie patrzyłam na czas, dla mnie te gierki to beznadzieja.
    Aktywowałam wszystkie bonusy, zebrałam, posiałam i tyle... zobaczymy jak to będzie szło.

13. Marianka2011

Marianka2011 Stary wyjadacz

ja takze nie kumaju co za beznadziejny ewent chyba po raz pierwszy zamknę farmę

14. busia1

busia1 Aktywny autor

ja dłam na duże pola a bonus przytrzymałam jak już będe mieć rozsady na tyle że na całe pola wystarczy

15. ryzio

ryzio Weteran forum

dzieki wielkie :) gdzies mi wlansie smignelo ze te warsztaty powinno dojrzewac 9h a mi pokazal 17h ale po prostu chyba jeszcze wtedy nie zlapalo tej wody . wszystko juz jest okej - mamtak samo. Dzieki :)

16. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

niestety ..nie wpuszcza mnie na polanę...przykre ake prawdziwe..

17. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

czy tylko ja jestem jakaś tępa, że ta gierka mi nie wychodzi :cry:xD>:(

18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Co do gierek - wskazówki (moje prywatne):
    - najpierw przenieście komiksy tam gdzie jest 1 półka - wiadomo, że książki mają być dokładnie w tych samych miejscach, gdzie są przestrzenie,
    - potem układajcie półkę na której wiadomo, że określone komiksy muszą się znaleźć - np. jest luka między pierwszym a trzecim komiksem, a do ustawienia jest tylko 1 układ z komiksem na 2 miejscu,
    - jak już tą drugą kolumnę ułożycie prawidłowo, to wystarczy przeciągnąć to co zostało, do ostatniej kolumny półek. Wiadomo, że pasować muszą.
    Macie pewnie minifarmy, popróbujcie na nich:)

19. Tiger_Lily

Tiger_Lily Wielki mistrz forum

W tych gierkach nawet nie trzeba myśleć co się robi, wystarczy przestawiać komiksy aż się będą zgadzać.
    Najlepiej zacząć od tej z jedną wolną półką, bo od razu widać czy jest dobrze :)

20. fg-1

fg-1 Komisarz forum

Może ktoś wytłumaczy jak krowie na miedzy jak grać w te gierki, nie mam zielonego pojęcia na czym to polega pomimo filmiku w poradniku.:oops:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.