Opinie Noc nietoperza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Jul 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Najeczkaa

Najeczkaa Okazjonalny autor

chce Wam podziekowac za pomoc,dzieki wam skonczylam pnacze juz moje bardzo sie ciesze ,powodzenia walczacym napewno sie uda

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dla braku w wypadajkach jest rada - siać mroczny kwiat do upadłego;) Rano coś więcej tych wypadajców wypada - coś około 5 rano:p

JJoanna likes this.
  3. JJoanna

JJoanna Książę forum

No i brakuje ni jeszcze 5 bulionówek do końca eventu . Ale z posianien roślinki się wyrobię i 2 bulonówkani , a co do trzech będzie ni brakować 18 łyżeczek . Czyli znajdzie się ktoś chętny za słowo dziękuję oraz bezinteresownie dać 18 łyżeczek - bo tylko tyle mi zostało do ukończenia eventu . Znajdzie się ktoś chętny żeby wspomóc gracza w potrzebie ? Głupio by było nie ukończyć tego eventu z powodu braku 18 srebnych łyżeczek .......

4. aagajkowska

aagajkowska Młodszy ekspert

Nareszcie koniec , pnącze moje. Powodzenia walczącym:)

5. a1b28

a1b28 Czeladnik forum

Mi brak 11 bulionów będzie ciężko

6. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Jeszcze 7 karmień i pnącze będzie zdobyte, półtorej godzinki i kubki dojrzeją :D
    A potem sianie na potęgę do misji.
    Do tej raz wpadło ZB, zagadkowa z krokodylem i jakaś zagadkowa z nowym drzewkiem, trochę SP,SN.

7. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Jednak udało się skończyć ;) Chlapnęłam trochę sn i wyleciało troszkę łyżeczek. Powodzenia walczącym :)

8. daga-18

daga-18 Koneser forum

Walczę do końca ale te wypadajki coraz gorzej lecą :(

9. redbok64

redbok64 Forumowy żółtodziób

Też walczę, jadę na SN ale i tak jeszcze brak 5 bulionów. Wszystko przez te zakichane łyżeczki :-(

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nakarmiłam ze 100 nietoperzy ponad wymagania eventu i nadal nic ładnego nie wygrałam - moje najcenniejsze nagrody to 3 zb,zagadkowe drzewka i 2 x zagroda.

11. JJoanna

JJoanna Książę forum

Jeszcze 15 łyżeczek .......

12. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

53 wypadajki mi brakuje, jeszcze kilka zgarne, ale nie dam rady az tyle. Szkoda, bo gdyby nie goscie, czyli chwilami nie dopilnowana farma, pewnie by mi sie udalo. Gratulacje dla posiadaczy pnacza :)

13. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Koniec, nietopery nakarmione, pnącze jest, bez stresu :)

MOD_Yasmina and AnnDżelina like this.
  14. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Pnącze od wczoraj pracuje.
    Dziękuję moim cudownym sąsiadom za pomoc i wsparcie :) Doceniam to :)
    Trzymam kciuki za walczących !

Daisy44 and Nutka like this.
  15. JJoanna

JJoanna Książę forum

Skończyłam , skończyłam ! Dziękuję graczom , którzy mi przysyłali łyżeczki - inaczej bez nich bym eventu nie skończyła :D:D:D:D

MOD_Yasmina and Anhedrea like this.
  16. daga-18

daga-18 Koneser forum

Chyba jednak nie dam rady :( a tak niewiele brakuje,kilka łyżeczek :(

17. daga-18

daga-18 Koneser forum

Pnącze odpalone-wielkie dzięki dla wszystkich graczy którzy mi pomogli,jesteście wielcy-pozdrawiam :)

18. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

mnie do pnacza brakuje jeszcze 7 bulionow . wypadajki leciały tragicznie.

19. jakleci.tatiana2

jakleci.tatiana2 Czeladnik forum

wielkie dzięki dla wszystkich graczy którzy mi pomogli,jesteście wielcy-pozdrawiam

20. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

No niestety nie wyszlo :( Zabrakly 33 lyzeczki, walczylem dzielnie, ale niestety poleglem. Gratulacje dla zwyciezcow :)

Thread Status:
Not open for further replies.