Opinie Noc nietoperza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Jul 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Skończył się nadmiarowy kubecznik i koniec z gotowaniem bulionu.

2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Pnączę odpalone :p:D
    Mroczne rosną :) Kolejne zadanie w spółdzielni skończone :) To powód do zadowolenia :)
    Powodzenia Wszystkim walczącym o pnącze i robiącym zadania w spółdzielni !

3. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Jeszcze 5 bulionów i koniec. Powinnam do południa skończyć. Muszę Jeszcze dosiać krwawej paproci, aby skończyć misje w spółdzielni.
    Ogólnie event udany.

4. ewanta

ewanta Komandor forum

mnie też 5 sztuk bulionów brakuje:)

5. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Gratulacje tym co skończyli u mnie brak jeszcze 150 łyżeczek >:(słabo wypadają nawet z długo rosnących ale jak to mówią pomału a do celu :inlove:

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

7. pierr90

pierr90 Hrabia forum

Kochani czy jest jakas szansa zeby dostac wiecej lyzek? potrzeba mi jeszcze 20 bulionow. Z pewnoscią ne zdąże, ale dalej sie łudzę. Sieje regularnie eventówkę, bo z nije najlepiej leci. Czy mogę jakos inaczej się poratować?

8. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

witam
    ja event skończyłam dziś rano bo faktycznie łyżeczki kiepsko leciały , u mnie najwięcej też faktycznie z eventówki leciało ale ją wysiałam w dwa dni a tak to nadrabiam zaległości w misjach i fakt faktem po za eventówką to łyżeczki najlepiej lecą z długo rosnących i zagród a przynajmniej u mnie z 3 polan świetlika i 1 bagniaka zawsze po łyżeczce wypadło

nadprogramowych bulionów nie kręcę choć muszę przyznać że na 50 karmień i potem jeszcze 10 miałam naprawde przyzwoite nagrody
    10 sadzonek
    2 tajemnicze zagrody
    1 zb
    kilka kuponów na kombajn i kilka razy pomocnicy do tego pare chmj i troche zielonych kropelek , PD , SG czy roślin i zwierzaków niewiele wypadło tak więc event zaliczam do udanych jak mało który

obecnie kończę misje ze świetlikiem skończyłam czary mary i jak się uda może skończę tą z magicznym lustrem
    a zostaną tylko klątwa mumii i z bagniakiem za którą wezmę się dopiero jak uzbieram odpowiednią ilość mrocznego zwierza co w moim przypadku może z pół roku potrwać xDxD ale że mi się nie śpieszy to narzekąć nie będę

podsumowując tą pełnie i event zaliczam do naprawdę udanych i trzymam kciuki za walczących jeszcze a gratuluję tym co już skończyli :)

9. Kesja88

Kesja88 Mistrz forum

widzę że z losowymi nagrodami u was różnie. U mnie same pd, tpd na zmianę z sg. Szkoda słów. Pierwsze eventy tego typu były super. A teraz brak porządnych nagród aż odechciewa się grać. Ani pomocników ani kuponu dwie tajemnicze zagrody...

10. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

pnącze się robi po raz kolejny, nie żałuję tych 800 sn zużytych :)

11. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Pogratulować :)
    U mnie jak nigdy w tego typu eventach tragedia z patatajnią.
    Miałam dla porównania:
    2 sadzonki
    0 zagród
    0 ZB
    0 kuponów, pomocników (nawet nie wiedziałam, że teraz można było je zdobyć)
    Najwięcej mrocznych roślin, PD, TPD i nietoperzy.

Nakarmiłam 2 nadprogramowe w nadziei, że bardziej się odwdzięczą, ale nic z tego.
    Sieję zatem do spółdzielni i na bukiety

pretorianka, Nutka and Kesja88 like this.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jednego zlotego banana dostalam

pretorianka likes this.
  13. the_cleaner-

the_cleaner- Forumowy żółtodziób

zostało jeszcze do nakarmienia 30 nietoperzy co praktycznie kończy dla mnie event. Może jeszcze uda się zdobyć nagrodę za 40, Odpuściłem pierwsze 2 dni i po zabawie. Sieję aktualnie tylko rośliny 8h ale z nich mało wypada. NA wszystkie małe pola dostałem teraz ledwo 12 sztuk łyżek. Wczoraj z jednego zbioru udało się złapać ponad 20 sztuk, szkoda że dzisiaj już nie jest tak ciekawie. :(

pretorianka likes this.
  14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pnącze zdobyte wczoraj:D Dziś sieję dalej do misji - może skończę. Eventówki brak ale potrzebuję teraz duuużo mrocznych więc na razie już nie karmię8) Nakarmiłam około 5 lub 6 ponad stan:music:

15. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Jeszcze 9 :) ale, chyba do wieczora będzie :)

16. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

13 łyżek brakuje do pnącza
    potem może się jeszcze skuszę na dokarmianie batmanów, fajne nagrody wpadają ;)

krasnoludek10 and pretorianka like this.
  17. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Jakimś cudem skończyłam. Bez SN, tak jak sobie założyłam. Wypadalność łyżek była... tralala:cry: . No ale już po. Pozdrawiam:)

Nutka likes this.
  18. Tenia54

Tenia54 Okazjonalny autor

Ewent skończony,pnącze odpalone.Teraz kończę inne misje.Pozdrawiam.

19. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Ja jak zawsze na szarym końcu, :D ale ważne że prawie zrobione, zostało mi jedno karmienie nietoperków i pnącze będzie hulać i u mnie, nawet spoko nagrody mi wpadły bo 5banankow, i sporo "białych nietoperkow" z kolorowanek, kilka cmj, kilka kombajnow, i duuuzo pd i sg:) nie narzekam, teraz czas nasiać do misji to co brakuje :)

20. shanon1204

shanon1204 Forumowy żółtodziób

Może ktoś wie gdzie można postawić mroczną jabłoń? Na polu nie moge ogrodzie również

Thread Status:
Not open for further replies.