Opinie Noc nietoperza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Jul 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam. Jeszcze 7 nietoperków do nakarmienia i pnącze moje. Na szczęście mogę już siać zieleninę na wykonanie misji bo jakoś ciężko idą mi te misje. Jak do tej pory mam jeszcze 5 misji z pełni księżyca rozgrzebanych. Ale jakie tam ilości ziela są potrzebne!:(
    Upolowałam brzozę! :D

kybek93, Nutka, 6elka4 and 1 other person like this.
  2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Nakarmiłam 42 latające brzydalexD8) Z mrocznego kwiatu dziś po nocy było 21 łyżek:D Teraz sadzę czego mam najmniej lub do misji bo mam czas dziś, a na noc i jutro raczej dłuższe bo mam młyn w realu:p Pewnie uda się zebrać coś na telefonie ale ... nie będę dostosowywać życia do farmy:pxD jak już to na odwrótxD

kybek93 likes this.
  3. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Mnie jakoś wypadajki blokują. Nakarmione mam 25 nietoperzyo_O z 8h wypadło 28 łyżeczek. Pnącze może być poza moim zasięgiem, zobaczymy jak to się dalej rozwinie.

kybek93 and Nutka like this.
  4. -Gargamel-

Ja trochę podgoniłam ośmiogodzinnymi roślinkami z SN. I chyba dlatego tak mało nietoperków do nakarmienia zostało.

5. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

oo super,rozbiore,deski mi potrzebne :D
    a w temacie karmie dalej tych krwiopijców a one mi dają pd i tpd wrrr

6. magros

magros Nadzorca forum

witam ile tych lyzek potrzeba do eventu leca jak krew z nosa przed upadkiem

kybek93 and hlnrys like this.
  7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jeszcze 7 karmień do końca.Nagrody nadal beznadziejne.Miałam karmić do końca eventu,ale nie,wolę mroczne roślinki gromadzić.

8. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

50 nakarmionych nietoperków z nagród szkoda gadać 1 sadzonka reszta sianogrosze skarpety,mroczne roślinki itp
    Nie lubię losowości bo zawsze na nich źle wychodzę .Za tą samą pracę i czas przeznaczony na sianie inni dostają fajniejsze nagrody a ja ochłapy.

9. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Mnie udało się nakarmić 34 nietoperki :) Z nocnych zbiorów mrocznego kwiatu 24 łyżeczki - nie za dużo - obawiam się, że nie skończę :(

kybek93 likes this.
  10. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

11. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Witam.

Czy wypadajki tylko u mnie tak słabo lecą?! Już druga noc z rzędu i czy to czubajka świetlista czy mroczny kwiat - wypadajek jak na lekarstwo - 15 szt.... porażka!!
    Z taką ilością wypadających łyżeczek nie skończę eventu, no chyba że odkręcą kurek 8)
    A tym czasem męczę beznadziejny event..... gdyby pogoda dopisywała,rzuciłabym to w.... bla bla bla 8)

Pozdrawiam.

kybek93 and jagódka133 like this.
  12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie podobnie a zazwyczaj nie mam problemu jeśli chodzi o wypadajki.... więc tak ustawili słynny kurek
    nioe podlewam SN bo szkoda no chyba że nie zdążę ale zostawię to SN ewentualnie na sam koniec. Postaram się bez paniki poczekać do końca. W sumie do końca 82h eventu, a bulionów mam 42.

kybek93, 6elka4 and fruzia79 like this.
  13. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

a ja wlasnie zaczalem, ehhehe, uznałem ze jednak cos skubne, a hodowla nietoperzy oazowych nie ucieknie, brakuje tylko krzak wytrzeszcz

za 2 godzinki zbieram 231 eventowek, lyzek mam 106 :D to 17 zwierzakow już czeka przy stoliku :D ale papu rosnie dopiero, 8)

kybek93 and -Gargamel- like this.
  14. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

ja chyba się starzeję 8):p i zaczyna irytować mnie ta gra! takie flaki z olejem.... czekanie.... poleci/nie poleci.... zdążę/nie zdążę ehhh
    jestem zwolenniczką szybkich lekkich eventów.... sieje/zbieram/działam ewentualnie troszkę kombinuję ale nie usypiam z nudów 8)xD

15. -Gargamel-

A masz puchary złożone w drzewie? Bo z pucharami jednak te wypadajki lecą odrobinę lepiej;)

kybek93 likes this.
  16. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Oczywiście że tak - już dawno!! a najlepsze jest to że znajoma sieje to samo co ja i jej z nocy lecą po 25 a mi 15 - heh i tu jest kot pogrzebany 8)

kybek93 likes this.
  17. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

15 karmień i pnącze moje8):D Tymczasem robię misje...:) Mam trzy rozgrzebane:p Realne szanse na zakończenie dwóch :music:

kybek93, jagódka133 and toDzasta like this.
  18. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Jedna misja w spółdzielni przeszła do historii, zabieram się za drugą
    chciałbym ją dzisiaj ukończyć i może się uda wtedy zacznę wysiewać ewentówkę :)

19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

47 bulionów za mną, event zrobię na pokojnie bez SN :) co mnie cieszy. I żeby nie było to nie sieje non stop 8h, siałam dzbanecznik a teraz zabieram się za orchidee bo potrzebuję na cerbera. Potem sieję nagrobki, duchy i kościste krzaki na królika dracule. Powinno się udać wszystko skończyć plus kolejny to pełne odpalone pnącze. Oby tak dalej :)

kybek93, toDzasta and Daisy44 like this.
  20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Skończyłam.3 ZB i zagroda oraz drzewko z nagród wartych uwagi.Więc szkoda zachodu,żeby się dalej bawić w karmienie.

kybek93, jagódka133 and Nutka like this.
Thread Status:
Not open for further replies.