Opinie Noc nietoperza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Jul 7, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzien dobry zrobiłam 28 bulionu duzo czy mało nie wiem ciagne dalej do przodu

kybek93 likes this.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Witam :)

u mnie 26 batmanów nakarmione... dostałam 1 zagrodę i 1h kombajn, a tak sporo tych 4xnietoperz.... liczę na jakieś drzewko przydało by się.
    Idzie mi wolniej bo łyżek brak. Siałam sam badyl eventowy, a teraz zbieram się do siania reszty (wyciągam itemy do pnącza). Długa pełnia to powinno się udać wyciągnąć jeszcze ostatnie dwa cerbera i królika. Powoli ale do przodu. ;)

kybek93 and amber♥ like this.
  3. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Witam za oknem piękna słoneczna pogoda, cieplutko i piękne morze8) to i event cienko idzie dopiero 14 nietoperków nakarmione ale po woli do przodu. Pozdrowienia dla farmerów z słonecznej Turcji 8)

4. abask

abask Fanatyk forum

Nakarmiłam 30 nietoperków i dostałam ze 4 razy SG, 5 razy PD, 1 raz sadzonkę a reszta to mroczne roślinki w różnych ilościach. Aż mi się nie chce już tego eventu. :(

5. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

u mnie brak wypadajek prawie nie lecą ;/ nakarmiłam z 10 nietoperzy aaaa nagrody takie że masakra ;/

kybek93 likes this.
  6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

37 nietoperki nakarmione,z fajnych nagród miałam 3 zb i po jednym ts z drzew i zagród na wyspę.

7. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja tam robię dla pnącza i to mój cel:D A co zgarnę to moje:) Robię teraz mroczne misje i fajnie bo może wreszcie skończę niektóre:music: Eventówki mam na więcej bulionów niż 60 a jak wypadajki będą to może dosieję :D
    To siej coś długiego zwłaszcza jak nie masz za dużo czasu:music:Co do nagród to się nie wypowiadam bo nie wiem jakie masz.:)

kybek93, Nutka and amber♥ like this.
  8. amber♥

amber♥ Komandor forum

Mam prawie identyczne nagrody , tylko zamiast sadzonek dostałam 2 razy bukiet ..a tak SG i mroczne rośliny - :sleepy:
    Na obecną chwilę wysiałam wszystkie rośliny , więc w strefie królują swietliki i te inne paskudy oraz drzewka ..zostały mi do oddania w misji tylko stwory z bagien i owoce fosforyzujących drzew ..czort wie jak poleci z zagród- jeśli marnie to będę musiała zmienić ..zobacze w praniu jeszcze dużo czasu ;)
    Powodzenia wszystkim ..:)

kybek93 likes this.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

32 nakarmione, czekam na wypadajki :)

kybek93 likes this.
  10. waptur

waptur Okazjonalny autor

Nic konkretnego i nic... i nic....aż tu w końcu za kolejne papu nietoperek dał tajemniczą sadzonkę na Bahamę z której wyrósł Muszkatołowiec!!! :inlove: Dodam ze go nie miałam!!! Jupi!! :D Warto było poczekać :p

11. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Dobry
    A ja sobie dalej skrobię w misjach i wysiewam badyl do nich
    ewentu prawie nie tknąłem, tylko co wysiałem na początku 10 sztuk do rozmnożenia i to wszystko
    łyżeczek mam prawie 200, 2 doby przed końcem może zdążę wysiać wymaganą ilość i zdobyć pnączę?

kybek93 likes this.
  12. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Główny cel osiągnięty :

Wg mojej oceny nagrody średnie , cieszą 3 skrzynie XXL /zawsze się przydadzą/ , może będą potrzebne jakieś nowe wynalazki do hamaków;).
    Z krokodylowego kibla wyszły żółte strusie jaja-.-.
    Podam jeszcze jakiś rosół , ale bez ciśnień.

Bry nocne.

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Pogratulować - brawo Ty
    Też skończyłam - na nagrody nie narzekam - zacne były , hipcia dostałam .

14. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Wybacz, ze sie spytam, ale w jaki sposob z wyspowego kibla wyszly u Ciebie strusie jaja? W dodatku zolte? :pxD:cry:xDxD

15. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Może to była żółta bikini , kto by to spamiętał xD.

Dziękuję i też gratuluję , łatwy event , choć znając życie na łyżki będą jeszcze lekkie narzekania :p.

kybek93 and toDzasta like this.
  16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja nie narzekam , lecą całkiem ładnie u mnie .:)

17. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Witam! 36 nietoperków nakarmionych, zbiór roślinki za 1,5 godz. dojdą następne 2. Powolutku do przodu. Z drugiego TS-a wyszły flamingi, 13-te do paska. Reszta nagród bez rewelacji, czyli normalka. Ale z wczorajszych krokodylków tak się cieszę, że do następnego eventu nie schowam ich do paska.

kybek93 likes this.
  18. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

20 nietoperzy nakarmionych dopiero . skąd to drzewo zdobyć by xxl postawić bo ładne :D

kybek93 likes this.
  19. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Do sklepu idz- na ta hexe z dyniowa glowa kliknij..drzewko niewiele kosztuje. Ewentualnie misja 'swietlik' 3 zadanie- tam sa dwie sztuki do zgarniecia :)

kybek93 likes this.
  20. PaniTopusia

PaniTopusia Aktywny autor

U mnie też dopiero 20 nakarmionych...żadnych ciekawych nagród jak dotąd xD ciężko będzie bo np teraz ze zbioru całego pola kubeczników czy jak im tam, ani jednej wypadajki :( i btw, czy tylko ja za każdym razem zamiast nietoperkowi dać bulion, czytam "daj burbon"? xD

kybek93, Anormalia and kaska860 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.