Opinie Noc horrorów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 25 września 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

2. Makowiska

Makowiska Generał forum

Doczłapałam do końca. Odpoczynek. Idę na grzyby.

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie lewa do 9 zadania, prawa po południu będzie do połowy i zaczynam siać niebieski badyl, który rozsiałem wczoraj. Oczywiście w międzyczasie sieję w Grzybowym Lesie (zbieram kocie elfy i gargulce oczywiście też razem z drzewami, w tym krągdrzewem, które wyrosło z którejś tajemniczej sadzonki) badyle na Butik Elfich Różdżek i leże ćmiaków, bo na Kitsune na szczęście udało mi się uzbierać.

4. Pryku

Pryku Weteran forum

To pytanko... gdzie znajde tego zwierzaka Kitsune ? jakos nigdzie go nie widze nawet w sklepie ;x a jakos mam 2 sztuki wiec gdzies musi byc

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W sklepie Jacka, 4 strona:

kit.png

6. Pryku

Pryku Weteran forum

Dziekuje jak zawsze pomocna Moderatorko, wiec te 2 sztuki musialy byc ze skrzynek ( a szukalem takze tam to cos slepy jestem )

nikolabln, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pojedyncze zwierzęta możesz mieć ze skrzyni: Skrzynia przedmiotów dla zwierząt:
    Zawiera którąś z poniższych rzeczy:
    Piekielny ogar, Trolosłoń, Gargulec, Kałamarnica, Wendigo, Ćmiak, Kitsune, Świecąca wełna, Necronomicon, Protestująca świnia, Koń Shire, Kura Padovana, Delfin, Ważka, Mandryl, Wombat, Czapka pilotka, Mango lassi, 10.000 PD x Poziom Farmy, Bonus PD/TPD za przedmioty ozdobne (L), Bonus TPD za żniwa (L), Bonus PD za żniwa (L), Bonus do stodoły - zagrody, Bonus do stodoły - warsztaty, Bonus do stodoły - drzewa, 3 x Super nawóz, 2 x Super nawóz Zosi, Super pasza, Turbo nawóz Zosi, Farmarka, Kupon na kombajn (1 godz.), Imprezowa wejściówka.

8. krasnoludek10

o_O, to też muszę sprawdzić, bo ja tylko pełniowe sprawdzałemxD:cry:xD A to pewnie z tych mam ćmiaki i nie będę musiał kupować leża do tego eventu dzięki temu:p;)

EDIT: No niestety... Mam skrzynię paszy dla zwierząt, przedmiotów nie mam.

Ostatnie edytowanie: 30 września 2024
  9. Pryku

Pryku Weteran forum

Otoz to, jesli nie mam zagrody to jasna sprawa ze polecialo ze skrzynek

10. krasnoludek10

Któraś ze skrzyń z upiornymi przedmiotami dała mi 3 ćmiaki, więc w tej chwili nie muszę kupować na już leża ćmiaków:D

11. ]Gustaw[

]Gustaw[ Mistrz forum

Pokonały mnie różdżki i trolosłonie :(
    Nie mam tego jeszcze i nie dam rady w tak krótkim czasie zdobyć i "naprodukować"
    Mówi się trudno, pnącza nie będzie :(

12. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Koniec, milutko było. Czy te wypasione itemy dajecie na pnącze czy na polanę? U mnie na razie goszczą w nawiedzonym domu.

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tylko na pnącze.
    Da wiele więcej niż itemy.

14. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

W kalendarzu jest zapowiedziane GT gdzieś za tydzień, przypomnij się, to Ci podeślę. Na następne eventy będzie jak znalazł :)
    U mnie event skończony rano. Z pikolo parasolka :music:

15. hodka1

hodka1 Czeladnik forum

Ja dzięki Waszej pomocy i przypomnieniu mi i różnych bonusach do zastosowania, też dziś skończyłam :)
    Dziękuję :)

16. krasnoludek10

Prawa cała skończona, z lewej zostały tylko Kitsune i kocie elfie różdżki do wyprodukowania + zostaną mi jeszcze 653 czerwone zwojownicexD:cry:xD Sieję niebieską, ale z nią powinno pójść szybko:)

17. Pryku

Pryku Weteran forum

własnie to Kitsune ;x skrzynki nie chca dac ;x

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  18. krasnoludek10

Około 14:00 albo trochę później kupuję ten butik i lecimy z produkcją Elfich Różdżek:D

19. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Event zrobiony w całości, ufff, pnącze pracuje, skrzyneczka w pasku dołączyła do kolejnych. Powodzenia jeszcze walczącym i gratulacje dla tych, którzy już skończyli :)

20. matthero

matthero Hrabia forum

Event skończony. Z picolaka wypadł kosiarz trawy! :)
    Życzę powodzenia walczącym!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.