no i mamy śnieg :D

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Agulka87, 7 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agulka87

Agulka87 Młodszy ekspert

miłośnicy zimy ;) jak Wam podoba się tegoroczna zima ? ja z niecierpliwością czekałam do jutra a tu taka niespodzianka :D Tylko chyba jeszcze ta zima jest w trakcie wprowadzania bo w miasteczku i na leśnej polanie mam jakieś zielone plamy :p
    A jak Wam się podoba ogólnie ? w zeszłym roku to dopiero robiło wrażenie

2. .kOffik.

.kOffik. Forumowy żółtodziób

zima zeszłej zimy :p była ładniejsza ta faktycznie jakaś niedokończona no ale dziękuję i za to :)

3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Ciężko mi określić, do czego ma się odnosić ten temat, a także w jaki sposób miałby się on w przyszłości rozwinąć. Same rozmowy o pogodzie, tudzież zimowym motywie w grze nie zapewnią mu ciągłości i zapewne w niedalekiej przyszłości pozostanie nieaktywny.
    Przykro mi to pisać, jednak wątek zmuszona jestem zamknąć i przenieść do archiwum.
    Zapraszam jednak do innych wątków dyskusyjnych m.in. w "Klubach użytkowników", a także tych dotyczących zmian w grze ("Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń") :)
    Życzę miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.