-niki66-

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika -niki66-, 2 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Odsypiaj odsypiaj należy Ci się:D
    Mam nadzieję że jak będą to pochwalisz się wynikami:)

2. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Zwykle się z wynikami ociągają. xD
    W miarę odespałam... tylko do 11 spałam. xD :D

3. Karpiczka

Tia u nas w szkole tez się zawsze ociągali z oddawaniem sprawdzianów:D
    Tylko:p to ja dzisiaj wstałam 8:30 bo budzika nie nastawiłam na 7:50:D

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Z wynikami nigdy im się nie spieszy :p

5. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Z oddawaniem sprawdzianów w szkole to było jeszcze gorzej. xD Mieli dwa tygodnie na oddanie sprawdzonych prac, a niektórzy i po miesiącu nie sprawdzali. :D
    No to troszkę wcześniej ode mnie. :D
    Jak zawsze... tylko kilku jest spieszących się z tym. :D

6. Agata00755

W końcu większość wychodzi z założenia, że student może poczekać, nie ważne czy chce wiedzieć jak najszybciej, żeby w razie konieczności na ewentualną poprawkę się nastawić.

7. Karpiczka

U nas raz nawet zaginęły wypracowania z lektury z polskiego:D
    No tylko troszkę:D

8. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Agata
    No niestety tak już jest. Nie raz się zdarzało, że oddawali dzień przed poprawą i Ci co nie zaliczyli to musieli noc zarywać by się douczyć/ nauczyć na nią.

Ania
    U mnie też kiedyś wypracowania zaginęły, ale o tyle dobrze, że nie kazała pisać jeszcze raz. xD
    Co znaczy te troszkę? xD

9. Agata00755

Taki niestety urok prowadzących, więc jak ktoś myśli, że mu nie poszło to od razu powinien się po egzaminie zacząć uczyć na poprawkę i nie czekać na wyniki, w ten sposób można uchronić się od zarwanej nocki.

10. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

No wiesz czasem zdarza się, że człowiek jest pewny zaliczenia, a potem wychodzą kwiatki, a jak się idzie do prowadzacego to się dowiaduje, że oblał przez jedno zdanie lub jakieś słowo się nie spodobało... -.--.-

11. Karpiczka

No 1,5 godziny różnicy nie jest wielkie:D
    U nas na szczęście też nie kazała:D

12. Agata00755

No niestety i tak bywa, ile razy ja tak miałam, że myślałam, że zaliczę, a tu zonk, ale też wiele razy myślałam, że obleje, a potem się okazywało, że jednak zdałamo_O

13. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Jak półtorej??? :eek: Jak wstałaś o 8:30, a ja o 11 to jest różnica 2,5 godziny. :D
    Ja byłam przekonana, że moja będzie kazała, bo zawsze była z takim podejściem, że nigdy nic nie gubi, o niczym nie zapomina i nigdy się nie myli. xD

No ja też tak miałam i zawsze mnie to dziwiło... :eek:

14. Agata00755

Mnie tak samo :p

15. Karpiczka

Ups:oops: Wyszło na to że nie umiem liczyćxD
    No u nas na szczęście takiej nie było :D

16. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

No niektóre sytuacje tez potrafiły zdziwić i niekoniecznie w szkole czy na uczelni. xD

No trochę tak wyszło, ale cóż każdemu może się zdarzyć błąd w liczeniu. :D :)
    Miałaś farcik, bo moja niestety była wychowawczynią i strasznie potrafiła wkurzyć. :D

17. Karpiczka

U Nas polonistka nie lubiła damskich klas, dlatego zawsze miałam same męskie na wychowawstwo:D
    Szczególnie że nigdy nie lubiłam matmy:D

18. Agata00755

Dokładnie tak :p

19. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

No ja niestety miałam ciągle babki. Niektóre wytrzymywały z moją klasą tylko rok i wychowawca się nam zmieniał. xD
    Czasem było szkoda gdy był naprawdę super wychowawca, a zmieniali nam na gorszego.-.-
    Ja też matmy nie lubię i do dziś w sumie matma to wróg. xD

W autobusach czasem są sytuacje wręcz komediowe. xD

20. Agata00755

Nie tylko w autobusach :p