Niewyplacane sianogrosze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika malgorzatapiet, 29 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malgorzatapiet

malgorzatapiet Forumowy żółtodziób

Witam od jakiegos czasu nie wplywaja mi sianogrosze, na poczatku myslalam ze moze ja cos myle i zle licze heh, ale dzis wygralam w kole i nic mi nie wplynelo ( a specjalnie obserowalam) wylogowalam sie i zalogowalam jeszcze raz, nadal nic nie ma.. :( jak mozna temu zaradzic?
    z gory dziekuje za odpowiedz

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj malgorzatapiet.

Myślę, że sianogrosze są prawidłowo dopisywane, być może z lekkim opóźnieniem chociaż te wygrane na kole dopisywane są w momencie zatrzymania koła i nie są to duże kwoty.
    Jeśli jednak masz jakieś wątpliwości to napisz proszę zgłoszenie do PT zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. malgorzatapiet

malgorzatapiet Forumowy żółtodziób

witam., bede nadal obserowac .. jesli nie bede wplywaly napisze do PT, dziekuje.
    Tu juz nie mam wiecej pytan..
    pozdrawiam

teraz wygralam, w sezonie 75.000 i tez nie zostaly dopisane jednak bede pisac do PT heheh

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 kwietnia 2021
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie zapraszam do PT i sprawa z pewnością będzie wyjaśniona a tutaj temat zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.