Niewyczyszczona dzika łąka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Eyesonamerica, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Eyesonamerica

Eyesonamerica Forumowy żółtodziób

Witam,
    mam problem z dziką łąką. Po osiągnięciu 17 lvl mam do niej odblokowany dostęp. Zebrałam 13 sąsiadów, a mimo to jej cały teren nie jest odchwaszczony. W czym może tkwić problem? Dodam, że zanim odblokowałam dziką łąkę, miałam już 2 sąsiadów.

2. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. Eyesonamerica

Przelogowałam się kilkakrotnie, i wczoraj i dziś, nic to nie dało, logowałam się z różnych przeglądarek a nawet telefonu. Flash Playera zaktualizowałam. Niestety, dzika łąka nadal wygląda, jakbym miała 8 sąsiadów, a nie już 14 (znalazłam w międzyczasie kolejnego):(

5. SMOD_Atena

A nie jesteś przypadkiem uczniem w szkole farmerów? Jeśli tak to pozostali uczniowie Twojego mentora są takimi sąsiadami,którym możesz wysyłać prezenty i z nimi korespondować,niestety nie mają wpływu na oczyszczanie dzikiej łąki ponieważ nie zaliczają się do sąsiadów zaproszonych przez Ciebie,czy też takich którzy wysłali Ci zaproszenie,a w związku z tym nie możesz ich liczyć jako sąsiadów do oczyszczenia łąki.
    Jeśli nie jesteś uczniem w szkole mentorów,masz 14 sąsiadów i 17 poziom w grze,a dzika łąka jest nieoczyszczona,napisz proszę do Pomocy Technicznej,tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa się wyjaśni.

Poradnik-Pomoc Techniczna

6. Eyesonamerica

Faktycznie, jestem w szkole farmerów, dzięki za pomoc :)

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę,dodam jeszcze poradnik na temat szkoły farmerów :
    A skoro się wyjaśnił problem z dziką łąką,to również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.