Nieudana wymiana - chce odzyskać

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marta2409, 5 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marta2409

marta2409 Czeladnik forum

mam pytanie wczoraj wysłałam wiadomość do pomocy technicznej gdyż podczas wymiany nie dostałam dębu korkowego xxl a mi z paska zabrano drzewko rollinii oraz licencję pytanie skierowałam do działu farmerama czy to właściwy dział bo nadalnic nie wiem proszę opomoc

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

marta2409 Twój post przeniosłam na właściwe miejsce, nastepnym razem załóż nowy wątek.
    Poradnik Pomoc Techniczna pomoże Ci napisać zgłoszeni we właściwy sposób. Pamiętaj, że
    gt4.png
    jeżeli wymieniałaś się z kimś nieformalnie to robiłaś to na własną odpowiedzialność.

3. marta2409

wymiana odbyła się formalnie jak każda inna poprzednia

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czyli przy użyciu opcji "Wymieniaj się tak"? Jeśli tak to wymiana następuje automatycznie, warto jednak wylogować się i ponownie zalogować do gry.
    Czy po ponownym zalogowaniu się nadal nie masz w Inwentarzu dębu korkowego XXL, kiedy przeprowadziłaś tę wymianę?

5. marta2409

wymiana nastąpiła wczoraj między 18.30 a18.45 ,wylogowywałam się kilka razy wyczyściłam ciasteczka i nic jak drzewa dębu korkowego xxl nie było ,tak nie ma nadal

6. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tutaj znajdziesz poradnik: Pomoc Techniczna, tylko tam można sprawdzić Twoje konto.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.