Nieuczciwy pociąg

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika beta1960, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. beta1960

beta1960 Forumowy żółtodziób

Gram już długo, znam reguły tego eventu, ale na 10 kupionych za realne pieniądze zagród dostać same starocie np, czerwony kurnik lub zagroda dla bobrów lub estrada, to przesada!
    I proszę mi nie pisać, że nie muszę grać, bo to faktycznie prawda. Nie muszę.Wiem, wszystko losowo, ale sterowane.Moje pytanie: czy naprawdę chcecie zniechęcić ludzi przez takie działanie do tej zabawy/ jak dotychczas/? Jestem zawiedziona i zniesmaczona zachłannością właścicieli tej gry.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

beta1960, wybacz ale nie jestem w stanie udzielić odpowiedź na Twoje pytanie. Nie jestem twórcą gry, nie decyduję o tym co jest/będzie w grze.
    Jeżeli chciałabyś zapytać o coś twórców gry/BP zapraszam do tego wątku: Użytkownicy pytają, BP odpowiada :)

Rozumiem że jesteś niezadowolona, jednak ten dział nie służy do dyskusji. O mini evencie możesz porozmawiać tutaj: Mini Eventy - Temat do rozmów :)

Czy masz może jakieś pytania? :)

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

DerpyKopyta, Twój post usuwam gdyż nic nie wnosi do tematu.

Gracz był obecny na forum, pytań nie zadał wobec tego temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Dodam jeszcze, że jeżeli masz jakiś pomysł na zmiany w grze, zapraszam do zamieszczenia go w tym miejscu: Zbiór aktualizacji i pomysłów :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.