Nietypowe pytanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MrocznyAvad, 6 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MrocznyAvad

MrocznyAvad Okazjonalny autor

Dzień dobry. Zacznę może od początku. Wróciłem (ŁEM- dla nieodróżniających końcówek męska/żeńska) do gry po długiej nieobecności i muszę się spytać o kilka rzeczy. Dlaczego na forum jest tak mało ludzi? Co można robić na obecnym forum? Jaka jest polityka ekipy po objęciu najwyższego stanowiska przez Mouse? Z jak wielkim hukiem odeszła poprzedniczka pani/panny Mouse pani Jaśmin?

2. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

nowe forum nowe zasady tworzenia watkow wiec nie kazdy mial chec na zmiany z reszta na starym forum chyba tez nie udzielal sie jakis ogrom graczy;
    co mozna robic na tym forum? rozmawiac zgodnie z regulaminem ;)
    polityka firmy? chyba wciaz ta sama ale nie mi to oceniac ;)
    co do odejscia Jasmin to chyba jej decyzja i nie nam to oceniac. Huk raczej byl z innego powodu- brak pozegnania innych czlonkow w odpowiednim watku ale to juz historia i nie ma co do tego wracac ;)

-Wiewiora- i MOD_Kleopatra lubią to.
  3. Dzień dobry :)

Nie wiem dlaczego jest tak mało ludzi na forum, pewnie dlatego że jest sobota i pogoda też nie sprzyja rannemu wstawaniu :)
    Na forum możesz miło spędzić czas na pogawędkach z innymi graczami a także uzyskać odpowiedzi na nurtujące Cię pytania dotyczące samej gry :)
    Polityka ekipy od dawna się nie zmieniła i polega na zachęcaniu graczy do wspólnej zabawy oraz na pomocy w poruszaniu się po forum i w grze w miarę naszej możliwości :)
    Ja nie słyszałam żadnego huku w związku z odejściem TL Jaśmin :)

4. MrocznyAvad

Wybaczcie wymieszanie moich odpowiedzi. Stare forum (uczcijmy je minutą ciszy). Zawsze spędzałem miło czas na pogaduszkach. Przeżyłem wszystkich TL-ów Farmeramy, każdy wprowadził coś od siebie na forum, zalet i wad nie wymienię bo każdy ma swój rozumek. Polityka rzeczywiście się nie zmieniła (nie odbierać tego jako ataku, złośliwości, etc. etc.) dalej trwa lanie wody. Kilka uśmiechów też dodam, uporządkowania brak. :) ;):D:p

5. Masz jeszcze jakieś pytania??? bo przypominam że dział pytań nie jest działem dyskusyjnym :)

6. MrocznyAvad

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 grudnia 2014
  7. Ciszę się że mogłam co nieco wyjaśnić i skoro nie masz już pytań to kłódeczka :)

ells.w87

Również dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.