nietoperze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria170449, 5 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria170449

maria170449 Czeladnik forum

nie mogę nakarmić nietoperzy karmię i nie ma żadnych prezentów a po chwili jest tyle samo suszi co było prowszę o odpowiedź

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Rozumiem, że sushi masz, klikasz na nietoperza, następnie na skrzynkę i nie pokazuje się komunikat, ale też nie pobiera Ci sushi?

Też tak miałam, że coś mi się właśnie tak przyblokowało, odśwież stronę, powinno Ci się odblokować.

zagma lubi to.
  3. maria170449

maria170449 Czeladnik forum

nic nie dało odświeżenie dalej nie mogę karmić

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Agata00755, dziękuję za pomoc.

maria170449, jeśli masz wyprodukowane Mroczne sushi,pojawiają się nietoperze,klikasz "Karm" i nic się nie dzieje,odświeżenie strony nie pomaga,to zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika :>>>KLIK<<<, koniecznie wyczyść ciasteczka flashowe.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź została udzielona,Autorka kolejnego pytania/problemu nie zgłaszała,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.