Nietoperz wampir

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika -karol1299-, 7 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Było by to jajko mozłiwe doz dobycia na dwa sposoby
    Jedno to trafienie z Tajemniczego jaja
    Drugi to zakup w czasie pełni księżyca
    Koszt: po 1200 sztuk każdej obecnej w grze (na chwile 7 listopada 2014) mrocznej roślinki.
    Na poczatku jest to krypta jak mniejsza wersja tej z zagrody, a na dachu jajo, w kolorze czarnym w czerwone kropki.

Po zbiorze była by taka sama krypta, ale bez jajka na dachu

nietoperz wyglądał by jak nietoperz draculi (ten z oazy.)

Czas: 22h
    Bonus: plus 10% więcej PD oraz plus jedna mroczna roślina więcej
    Bonus PD jest ważny 20 minut, a bonus na zbiory mrocznych roślin, 16h
    wielkość 1x1
    Można mieć maksymalnie jednego nietoperza, jak masz już jednego, to nie widzisz go w sklepie jacka ani nie możesz go trafić w tajemniczym jajku.

Pytanie do modów, jak dodać tabele do tematu? zupełnie o niej zapomniałem, a nie wiem jak ja dodać w już gotowym.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

W związku z prośbą pozostawiam czas na ewentualne poprawki do jutra do godziny 20.20 :)

3. -karol1299-

To mógłby prosić poradnik jak dodać ankietę jak zapomniałem jej dodać przy tworzeniu tematu?

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Obawiam się że teraz już nie uda się dodać, proponuję więc zamknięcie tego wątku, a nowy z ankietą możesz założyć, z naniesionymi poprawkami. :)
    Może tak być? ;)

5. -karol1299-

Może być, a więc proszę o zamknięcie.

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie tutaj zamykam i przenoszę do archiwum. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.