niestety tak nie jest ....

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 1 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam,

Wszystkie kolorowe zagrody mają swoją podstawową wersje :) Ciesze się, że wszystko się już wyjaśniło.

Autor wątku nie ma dalszych pytań temat zamykam.​
    ZAWSZE dokładnie opisz problem pisząc do pomocy technicznej za pomocą formularza. NIKT z ekipy nie poprosi Cię o HASŁO do Twojego konta. Nie daj się oszukać

wrócę do tego tematu (podstawa do pomarańczowej zagrody niedźwiedzi w evencie)
    owszem otrzymałem pomarańczowe ulepszenie ale podstawy już nie, bo sprawdzałem ilość przed jej zdobyciem a w OO nie pisało czy zagroda z podstawą czy bez, więc jest nieścisłość i nie mam podstaw do pisania i odwołania w PT. Pozdrawiam.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Taki zapis oznacza, że wygrywamy ulepszenie. Tutaj warto pamiętać, że kolorowe ulepszenia zawsze wymagają wersji podstawowej. Tak Samo jak drzewka XL i XXL potrzebują zwyczajnego drzewka.

Jeżeli uważasz że w FAQ są błędne informacje, to możesz zostawić stosowną wiadomość w temacie : FAQ - pod lupą

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. janekkostuchna

Doskonale rozumiem zapis że wygrywamy ulepszenie tylko małe ale; dlaczego nie dodano "bez podstawy!" i tu nie chodzi o to że ja nie miałem zagrody podstawowej w pasku wcześniej, tylko wielu nowych graczy jest zapewne rozczarowanych że ma ulepszenie i poleży w pasku do następnego G&T bo one samo niedżwiadków czy sów im nie da a podstawy nie dostali.
    Tylko tyle i tyle.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, rozumiem Was, ale trzeba wziąć pod uwagę, że informacje, które są w poradnikach otrzymujemy z Centrali. Była informacja o ulepszeniu, więc taka się znalazła w FAQ. Ale oczywiście Wasze zastrzeżenia zgłosimy.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. janekkostuchna

Dziękuję Salsa za konkretną i wyczerpującą odpowiedź.
    Życzę miłego dnia.
    Temat do zamknięcia.

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie dziękuję, pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.