Niesprawna gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Icon, 9 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Icon

Icon Młodszy ekspert

Od kilku dni zacina mi się gra... Zbiorę kilka pól i stop, znowu trochę zbiorę i czekam, bo brak połączenia z grą... i tak przez cały dzień na Farmie i na Wyspie. Tracę włączone bonusy, bo nie daję rady na czas zebrać roślin z pól czy owoców z drzew... Dlaczego gra się zawiesza i to już któryś raz z rzędu w tym miesiącu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie mamy żadnych informacji, aby problem zawieszania się gry był masowy. Obecnie występuje jedynie "mulenie" gry po aktywacji jaj lub armatek. W związku z małą ilością tych zgłoszeń proszę o dokładne sprawdzenie swojego sprzętu, oprogramowania ( aktualna przeglądarka internetowa, wtyczka AFP) i łącza internetowego.

Bardzo proszę również o zastosowanie się do wszystkich wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<< z reinstalacją wtyczki Adobe Flash Player włącznie. Jeśli żadne zabiegi nie poprawią działania gry, zapraszamy ze zgłoszeniem do PT ( link do poradnika nad moją sygną).

Napisz proszę czy poza zastosowaniu się do wszystkich wskazówek gra działa prawidłowo, nic się nie zmieniło i napiszesz zgłoszenie do PT, czy też masz tutaj jeszcze jakieś pytanie ?

3. wilandra

wilandra Analityk forum

U mnie po pobraniu nowej wersji Adobera gra już się nie zacina. Wcześniej zawieszała się. Aktualizacja kilka dni temu była.

toDzasta lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wilandra, dziękuję za pomoc. :)

Icon
    , czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. Icon

Icon Młodszy ekspert

Nie mam pytań... Postaram zastosować się do Poradnika... Dziękuję

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro dalszych pytań nie masz temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.