Niespodzianki z muszli

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika alicja51, 29 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alicja51

alicja51 Czeladnik forum

Jeszcze raz odnośnie "niespodzianek z muszli"
    Patrycja9922 zadała mi mi pytanie czy jestem pewna, ze za odkrycie muszelki w której były gwiazdki mam zapłacić 25 fl. -tak!- 25 fl., a poza tym w następnym rzędzie gdzie odkryłam wszystkie muszelki dalej nie mogę otworzyć muszelek z kłódkami!!!Wogóle nie rozumiem tego ??? Czy to jest kara za nie odkrycie jednej muszelki ! Rozumiem zasady gry, ale bez przesady, jezeli nie odkryłam w jednym rzędzie to ok! muszelkę z kłódką nie mozna odkryć. Ale jezeli sumiennie odkrywam pozostałe to dlaczego nie mogę odkryć w tym rzędzie z kłódką! I tak oto, dalej jestem rozczarowana i zawiedziona! Pozdrawiam

AgentBond lubi to.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Takie są założenia tej zabawy. Jeśli masz odblokowane wszystkie "zwykłe muszelki" w danym rzędzie, będziesz mogła odblokować bonusowe muszelki. Nikt nie zmusza Cię do odblokowania muszelki za floreny, to Twoja decyzja, czy chcesz mieć możliwość odblokowania muszelek "dodatkowych".

3. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

bonusowe oznaczone gwiazdkami, przedostatni i ostatni rząd, odkryjesz jedynie gdy WSZYSTKIE wcześniejsze masz odkryte, a te bonusowe w niebieskich muszelkach możliwe do odkrycia gdy masz caly rządek poziomy przy którym jest ta niebieska

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

cyfrzak dziękuję za pomoc.

Czy Autorka tego wątku ma jeszcze jakieś pytania?

5. alicja51

alicja51 Czeladnik forum

Autorka tego listu nie ma juz zadnych pytan. Jeśli tylko chodzi o zdanie "że nikt mnie nie zmusza do odkrycia muszelek za floreny " - to chyba zrozumiałe i uważam, że to zdanie było troszkę nie na miejscu. Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.