niesnaski na farmie-ostatnie zadanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorciasand, 20 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorciasand

dorciasand Czeladnik forum

W ostatnim zadaniu muszę zebrać przebiśniegi i zimowy jaśmin. Jak mogę je skończyć skoro nie mogę sadzić ych roślin

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Musisz poczekać aż zdobędziesz odpowiedni poziom na którym będziesz je mogła sadzić :)

3. dorciasand

częściowo mam uzbieranych trochę tych roślinek. Pamiętam, że kiedyś je sadziłam. Jaki poziom muszę uzyskać?Obecnie mam 86

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

zimowy jaśmin jest od 87 poziomu a przebiśnieg od 86,,

5. dorciasand

czyli teoretycznie przebiśnieg (pokazuje w zadaniu,że mam 111szt) mogłabym sadzić, ale nie mam takiej możliwości....

kupiłam kilka szt. na targu i teraz pokazał mi się, że mam 146szt .Teraz mogę go sadzić, chyba był jakiś błąd w grze. Domyślam się, że będę mogłą zacząć zadanie jak zdobędę 87 poziom?

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 grudnia 2015
  6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

przebiśnieg jest,zaraz po kalafiorze,przeloguj może,,

7. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Jeśli masz poziom 86, to przebiśniegi możesz sadzić/kupować i włożyć już do misji.

8. dorciasand

no właśnie nie mogę....guziczek "dostarcz" jest szary zamiast zielony.....

9. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

O ile pamiętam, to zadanie było "odblokowane" dopiero w momencie wejścia na poziom 87 czyli wtedy, gdy uzyskasz dostęp do obu roślinek.

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2015
  10. dorciasand

ok.dzięki za podpowiedź.będę cierpliwie czekać na poziom 87.:)

11. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

A mi się wydaje, że te roślinki były kiedyś w jakimś evencie do sadzenia, bo ja też ich kilka miałam na starcie :)

12. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak ,były,,czekają na właściwy poziom,,aby wejść do gry

13. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

dorciasand, jak widzę Gracze odpowiedzieli na Twoje pytanie. Od siebie mogę dodać tabelkę z uprawami: [​IMG] oraz tabelę z poziomami na farmie, gdzie znajdziesz informację co od którego poziomu mamy dostępne w grze: [​IMG] :)
    Osobiście nie mam jeszcze ukończonej akurat tej misji, pamiętam jednak że niektóre misje, gdy nie miałam jeszcze dostępu do danej roślinki, były nieaktywne. :)
    Jeżeli chodzi o roślinki to niektóre z nich faktycznie kiedyś były w evencie i potem zostały wprowadzane do gry, dlatego niektórzy farmerzy pomimo braku odblokowania danej roślinki mają ją w stodole. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Graczom bardzo dziękuję za pomoc. :)

14. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Dalszych pytań nie widzę zatem temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.