Niesamowity ogród dendrologiczny - ile można mieć?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Daisy44, 24 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Mam zrobioną misje Niesamowity ogród dendrologiczny w całości i ten ogród ulepszony do 8 miejsc. Na jakimś screenie kiedyś widziałam że gracz miał 2 takie ogrody. Jak zdobyć ten drugi ogród? w misji niesamowity ogród dendrologiczny 2 nie ma nic takiego. Czytałam też archiwum dalej nie bardzo wiem a ktoś pisał że gdzieś można zdobyć drugi taki budynek.
    Edit: Już znalazłam w strefie pełni po przelogowaniu jest. Przepraszam za zamieszanie ale szukałam w zagrodach. :pxD:cry:Temat do zamknięcia lub usunięcia

Ostatnie edytowanie: 24 listopada 2018
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W misji, o której piszesz są do zdobycia 2 niesamowite ogrody dendrologiczne, w zadaniu 4 i 5 diamentowym. Ogrody są w wersji podstawowej, czyli z 6 slotami, można je ulepszyć do 8 slotów.

Tutaj znajdziesz informacje na temat misji i nagród: >klik<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.