Niekompletne tabelki w poradnikach.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bajka, 1 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bajka

Bajka Zaawansowany

Witam!

Czy może mnie ktoś uświadomić dlaczego w obecnej chwili gdy otwieram poradnik np tabelkę drzewek nie mam rysunków jak one wyglądają. Tak samo jest z zagrodami czy tez z roślinkami.
    Co może być przyczyną? Wcześniej w starej wersji nie było tego problemu - można było w każdej chwili zaglądnąć do poradnika. A tym bardziej, że drzewka są coraz bardziej udziwnione.
    Zaznaczam, że AFP, ciasteczka flashowe - na bieżąco aktualizowane.
    Czy tylko u mnie tak jest czy też tez jest to szerszy problem?
    Proszę o jakieś porady co z tym fantem zrobić.
    Pozdrawiam:)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Już od jakiegoś czasu występuje problem z grafikami w poradnikach.Osoby zajmujące się poradnikami szukają przyczyn i starają się usunąć te problemy,ale jak widać nie jest to łatwe.Bardzo przepraszamy za te niedogodności i prosimy o cierpliwość.Problemy zostaną usunięte tak szybko jak to będzie możliwe.Na przyszłość bardzo proszę wszelkie zauważone błędy czy braki w poradnikach zgłaszać w tym temacie : >>>KLIK<<<
    Również pozdrawiam.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Bajka

Bajka Zaawansowany

Witaj:)
    Dzięki Ateno za podpowiedź - już wszystko jasne. A co do działu w którym pisać to się zastanawiałam.
    Nie wiedziałam czy problem istnieje tylko u mnie czy ogólnie u większości graczy.
    Możesz zamykać wątek.
    Pozdrawiam:)

SMOD_Atena lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,dziękuję za pozdrowienia,pozdrawiam wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.