niefunkcjonujące koło fortuny raz jeszcze.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 18 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

Niestety, koło fortuny, o którym już raz pisałam, nie funkcjonuje nadal. Wczoraj incydentalnie raz zadziałało, dzisiaj idąc kolejno wg poradnika, po naciśnięciu strzałki po prawej stronie uzyskuję przeniesienie na imprezowy tryb i pokazuje się wejściówka do kupienia, zamiast uruchomienia koła. czas 8h przy wejściu, odlicza się prawidłowo, próby 0/10. nie mam możliwości zakręcenia kołem

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

taczanka555 jeśli wykręciłaś już 5 darmowych wejściówek, które otrzymujemy raz w tygodniu, to ich po prostu nie masz i dlatego też nie masz możliwości zakręcenia kołem w trybie zwykłym. Natomiast wejściówki imprezowe możesz kupić za floreny. Wszystkie informacje znajdziesz w poradnikach:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

rozumiem, czyli zakręcenie kołem odbywać się może raz w tygodniu bądź pięć razy, a co wskazuje licznik prób, u mnie 0/10?

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Dostajemy od Franka teraz 5 prób, maksymalnie możemy ich mieć 10.
    0/10 oznacza ze nie masz już zadnych prób

5. SMOD_Atena

chrumcia91 lubi to.
  6. taczanka555

taczanka555 Baron forum

tak, jeszcze dla jasności: możemy mieć 5 prób tygodniowo, maksymalnie 10. czyli właściwie ile?

7. SMOD_Atena

taczanka555 5 prób dostaniesz raz w tygodniu, tzn.. musisz je odebrać w oknie Newsy, a maksymalnie możesz mieć 10, czyli jak odbierzesz 2 razy te wejściówki i będziesz miała 10, to musisz zużyć co najmniej 5 aby wejściówki w kolejnym tygodniu zostały dopisane. Jeśli nie wykorzystasz i przy odbieraniu wejściówek w 3 tygodniu będziesz miała na stanie 10 to te kolejne przepadną.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. taczanka555

taczanka555 Baron forum

Nie, dzięki bardzo, resztę postaram sie ogarnąć sama :))

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro pytań już nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.