niedziałający młym

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farmaanieli, 24 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmaanieli

farmaanieli Forumowy żółtodziób

proszę o podanie mi oficjalnego ogłoszenia o tym , że młyn po aktualizacji nie będzie robił paszy , od 11.00 mój młyn się kręci nie produkując ani szt paszy!!!!

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ludzie na forum pisali, że trzeba zatrzymać trwającą produkcję i uruchomić od nowa... może spróbuj tak :)

3. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Spróbuj przerwać produkcję i nastaw paszę od nowa.

4. farmaanieli

to , że ludzie pisali , to żadna odpowiedx , bo ja tu nie zaglądam , czytam ogłoszenia ewentowe i znikam , nie ma przeciez obowiazku czytania co piszą gracze . Mnie chodzi o oficjalne ogłoszenie w tej sprawie

Ziegenbock60 lubi to.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wybacz, droga Koleżanko, że ośmieliłam się udzielić Ci nie takiej odpowiedzi, jakiej oczekiwałaś.
    Jednego możesz być pewna - nigdy więcej nie postąpię tak nierozważnie.

EUSTACHA, ***kacper*** oraz Bilonge lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom bardzo dziękuję za chęć pomocy :)

farmaanieli, od 11:00 przez ok.2 godziny to trwały prace konserwacyjne związane z wprowadzoną zmianą młyna,więc raczej do gry nawet nie mogłaś się w tym czasie zalogować,nikt nie mógł.Wczoraj było zamieszczone w tej sprawie odpowiednie ogłoszenie : >>>KLIK<<<
    Po wprowadzeniu aktualizacji błędnie wyświetlał się czas produkcji paszy,który był uruchomiony przed aktualizacją i aby rozwiązać ten problem należało zatrzymać produkcję i uruchomić ją ponownie.W tej sprawie również zostało zamieszczone ogłoszenie:>>>KLIK<<<
    Poza tym po wprowadzeniu do gry aktualizacji czy eventów zalecane jest wylogowanie się z gry,ponowne zalogowanie i/lub zastosowanie się do wskazówek z tego poradnika:>>>KLIK<<<
    Jeśli jakiś problem nie ustępuje pomimo zastosowania standardowych czynności czyszczenia ciasteczek cookies,flashowych,itd....wtedy bardzo proszę zgłosić się do Pomocy Technicznej : >>>KLIK<<<

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. farmaanieli

Wszystko to przeczytałam , ale tam nigdzie nie pisze , że wszyscy gracze maja przerwać i na nowo rozpocząć produkcje w młynie , tylko pisze o tych którzy maja abonament , a ja nie mam abonamentu , ale BP i nasi Moodzi jak zawsze mają jedną rade , czyszczenie ciasteczek . Dziękuję za taka radę . acha , i droga pani smod , ja nie napisałam , że sie w tym czasie logowałam na farmie , ale normalnie to i podczas konserw młyn produkuje paszę

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czyszczenie ciasteczek,itd...to standardowe czynności,które co kilka dni należy przeprowadzić aby gra działała poprawnie.Tym bardziej przy aktualizacjach,eventach,itp...dlatego też zawsze te zabiegi są zalecane i w większości przypadków dają pozytywne rezultaty.

Zgadza się,że młyn podczas każdych innych prac konserwacyjnych powinien produkować paszę bez zakłóceń,ale tym razem prace konserwacyjne były związane właśnie z młynem,więc zrozumiałe jest że mogły wystąpić zakłócenia w jego pracy.

Czy Twój młyn pracuje już prawidłowo czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. Pytań nie ma zamykam więc i zapraszam do ...TEGO.... wątku :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.