niedziałający bonus

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika danusia4, 26 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danusia4

danusia4 Forumowy żółtodziób

Zauważyłam, że od momentu rozpoczęcia pełni księżyca nie działa użyty przeze mnie bonus Chutn.marchw.-jabłk., dotyczy to wszystkich łąk. Powoduje to duże straty dla mnie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z poziomu forum nie mam możliwości sprawdzenia czy zbierane rośliny dopisywane są prawidłowo. Jeśli uważasz, że bonus nie działa i ilość roślin Ci się nie zgadza to napisz proszę do Pomocy Technicznej >>>klik<<<. Tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

A użyłaś go prawidłowo? Powinien Ci się wyświetlać na pasku. Może przez pomyłkę zamiast go "zjeść" wysłałaś do sąsiada, albo użyłaś do rozbudowy?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka nie interesuje się swoim tematem, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.