Niedziałająca gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krzysiak123, 27 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzysiak123

Krzysiak123 Koneser forum

Po wpisaniu nicku i hasła klikam ZALOGUJ>.
    Przy ok. 30% ładowania przekierowuje mnie na stronę główną >:(
    Potem ponownie wpisuję i znów wywala
    Co się dzieje i jak włączyć FARMERAMĘ? Proszę o pomoc:oops:

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@Krzysiak123

Witaj,

W takim przypadku zawsze warto zajrzeć do tematu Gdy gra nie działa - poradnik (klikniecie na jego nazwę spowoduje przeniesie Cię do niego),

Proszę Cię, o wykonanie zawartych tam instrukcji.

3. Krzysiak123

Instaluję wtyczkę i proszą mnie o hasło. A ja hasła nie znam bo KTOŚ (nie powiem kto) wkurzył się na mnie i założył mi hasło na komputer a nawet ten ktoś go nie zna (przynajmniej tak twierdzi) jak usunąć hasło? Gram na użytkowniku na którym jest niepotrzebne hasło. Dziś jest Miasteczko a to pierwszy pobyt od początku mojej gry. Co robić?:cry:

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Krzysiak123, niestety tutaj nikt nie pomoże Tobie odgadnąć hasła do Twojego komputera. Choć szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem jak możesz w ogóle uruchomić system i zacząć logować się do gry jeśli masz system chroniony hasłem.

Chyba że chodzi Ci o to, że ktoś zmienił Tobie hasło na Twoim koncie w grze, ale takiej możliwości nikt oprócz Ciebie nie powinien mieć, bo danych dostępowych nie możesz nikomu udostępniać.

Jeśli jednak zapomniałeś hasła do konta w grze to skorzystaj z opcji przypomnienia hasła : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Krzysiak123

Nie chyba nie. Ktoś z innej gry poradził mi łamacza haseł a resztę to zrobię jak trzeba

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.