Niedoliczane prezenty.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zyfika, 7 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zyfika

zyfika Okazjonalny autor

Rano skończyłam etap podstawowy kociego eventu czyli nakarmiłam 100 kotów.Do tego momentu wszystko było ok.Problem zaczął się gdy rozpoczęłam etap TOP 1000-nakarmiłam 14 kotów,paczuszki się otworzyły,pokazały się nagrody jakie w tych paczuszkach się znajdowały nie zostały one jednak dopisane do mojego konta-zarówno sianogroszy jak i PD mam tyle samo ile miałam wcześniej.Odświeżenie strony nie pomogło.Ponoć bez względu na to czy zmieścimy się w TOP 1000 czy też nie nagrody za nadprogramowe karmienie kotów się należą....o co więc chodzi?Zeby nie było nieporozumień-zaznaczam ,że chodzi mi o nagrody za karmienie kotów nie za zmieszczenie się w top 1000.

2. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Jeśli odświeżanie i przelogowanie nie pomaga, to zostaje tylko pisanie do pt. Powodzenia:)

3. wolf031973 dziękuję za pomoc :)

zyfika według poradnika prezenty są dopisywane tak jak w części pierwszej

" Po zakończeniu części indywidualnej - po podarowaniu kotkom 100 paczek - przechodzimy do części globalnej. Przypomina ona rywalizację TOP 1000 podczas dorocznych Dożynek. Różnica polega na tym, że zamiast oddawać nagromadzone zapasy, nadal będziemy obdarowywać kotki. Im więcej zdobytych paczek tym wyższe miejsce w rankingu. Każdy obdarowany kotek, tak jak przy zadaniu indywidualnym zamienia się w paczkę, z której otrzymamy losowy prezent zgodnie z tabelą w poście #3."-

Jeżeli u Ciebie ich nie ma to pozostaje napisać do Pomocy Technicznej tam sprawdzą co się dzieje na koncie :)

4. Pomimo obecności na forum autorka nie udziela się w swoim wątku więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.