Niedokładnie zaliczony zbiór irysa afrykańskiego

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika abdekapa, 23 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abdekapa

abdekapa Forumowy żółtodziób

Właśnie dokonałam pierwszego zbioru irysa afrykańskiego i okazuje się,że został on pomniejszony o 4 szt. (lub błędnie zaliczony ??? ) z 10 dużych pól mam do rozsiewu 46 nasion.
    Można powiedzieć a co tam 4 szt. to niewiele tylko co będzie dalej ???? syzyfowe zasiewy ????, a może się mylę i jest to tylko jednorazowy błąd ????

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Na jakich polach były posiane roślinki? Używałaś np. CMJ lub Super Nawozu Zosi?

3. abdekapa

zasiałam na Bahamie bez ulepszaczy

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Zmień przeglądarkę, wyczyść ciasteczka oraz skorzystaj proszę z tego poradnika: >>klik<<
    Być może jest to błąd wyświetlania i właściwa liczba roślinek pojawi się stodole. Jeśli jednak nie zostałyby one dopisane, a wszystkie pola zebrałaś, skontaktuj się z Pomocą Techniczną. Z pozycji Forum niestety nie mam możliwości sprawdzenia, co dzieje się na Twojej Farmie.

5. abdekapa

Nic nie pomogło niestety :( oby dalej się nic nie psuło. Dzięki za wsparcie pozdrawiam :)

6. Czy masz jeszcze jakieś pytania ??:)

7. abdekapa

Pytań już nie mam idę liczyć zbiory :oops:

8. Zamykam więc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.