nieczytelne napisy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika malanatalka, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malanatalka

malanatalka Forumowy żółtodziób

od dłuzszego czasu wszystkie opisy wyskakują w języku niemieckim, czy to tylko u mnie bo nie widze wiecej zgłoszeń?

2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Które opisy masz w języku niemieckim?

3. malanatalka

wszystkie napisy przy najeżdżaniu kursorem, ile czasu zostało do zbioru, napisu na zegarze eventowym i jeszcze kilka innych

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Spróbuj wyczyścić pliki tymczasowe i cookies :)

5. malanatalka

to zrobilam przede wszystkim i nie pomaga, wszystkie napisy roślin zagród i w okienkach informacyjnych mam ma w obcym języku,chyba niemieckim

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

A może zalogowałaś się na niemieckiej stronie? Zmieniłaś język gry może na stronie logowania?

7. malanatalka

Na pewno nie, miała bym wtedy wszystkie napisy w obcym języku a nie tylko niektóre, prawda?

8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Hmm... Zapraszam zatem do Pomocy Technicznej... :)

9. malanatalka

Zobaczymy do jutra, na razie mi nie przeszkadza, dziekuje bardzo za pomoc, watek mozemy zamknąć

10. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.