Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Pytanie do znawców targu, lepiej sprzedać sałatę dzisiaj czy już jak się event zacznie podrożeje?

Ale nagrody nie powiem, fajne, Super pasza zawsze się przyda.

2. babcia-

babcia- Forumowy żółtodziób

przepraszam Was:oops:
    błędnie wyświetla mój nick,powinno być --babcia-

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Zdaje się że jednak się pomyliłeś w swoich obliczeniach ;)

4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Chyba po raz pierwszy, bo zawsze byłem dobry w dodawaniuxD

Rosną goździki na SP;)

xBabciaEwa lubi to.
  5. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

U mnie brak sałaty i marchewki. Sieję ile mogę, ale bez chutney'a idzie mozolnie... Zobaczymy co z tego będzie ;)

xBabciaEwa lubi to.
  6. mrobert15

mrobert15 Czeladnik forum

W nagrodach zdecydowanie brakuje mi kuponów na kombajn :(

xBabciaEwa lubi to.
  7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie na targu istne szaleństwo , sałata znika z szybkością światła , normalnie kosmos , o marchwi już nie wspomnę .

Anetta41, Nutka oraz dotikampo lubią to.
  8. krasnoludek10

A ja jutro będę dosiewał sałatę i marchew pewnie teżxD Mam ich bardzo mało;) Ale niestety nie maszynowo:D A touchpadem8)

9. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Zaskoczyła mnie super-paszowość nagród. 150 szt? To chyba rekord (nie licząc Królowej:inlove:). No i szansa na niezły zarobek dla fanów siania/zbierania:) Może w weekend spróbuję swoich sił w sianiu sałaty na czas? Niezła cena powinna się utrzymać. Zobaczę... Dziś zdecydowanie nie mam kondycji na obieganie łąk z 5-minutową częstotliwością:sleepy: Ta pogoda mnie zabije:sleepy:

10. Krkkudlaty

Krkkudlaty Okazjonalny autor

Nooo w końcu jakiś normalny event
    i nagrody super :)

11. azikowo

azikowo Fanatyk forum

siej jak film oglądasz:) ja tak robię i nie odczuwam,+ pnącze starchowe, nie klikam z zegarkiem w reku, ale jak ze 2 razy w tygodniu przez 1 i 1/2 poklikam, to zapasy całkiem spore potem są :) pomad 10 mln zarobiłam dzięki temu systemowi:)i nie znudzi się sianie:) teraz odrabiać trzeba będzie

12. madziunia000

madziunia000 Okazjonalny autor

u mnie na targu wszystkiego po uszy ale co sprzedałam to moje, teraz trzeba siać dla siebie. Z wypadajkami będzie pewnie gorzej nigdy nie mam ich na tyle żeby skończyć event.

13. krasnoludek10

To tak jak ja;)

14. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześć, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Chciałbym wszystkim rolnikom przypomnieć, że zastosowanie babeczki Pinkie Pie po zjedzeniu CMJ przedłuża jego działanie do prawie doby. Możecie tym się właśnie "ratować".;)xDxD
    Życzę miłego i owocnego handelku na targu dla wszystkich. Mnie zostało do sprzedania jeszcze po ok. 400 tysi marchewki i sałaty, więc idę na targ - powodzenia.

15. Noelland

Noelland Okazjonalny autor

od tej sałaty to normalnie zielono mi :D mam nadzieję, że wypadajki będą chciały współpracować bo to zazwyczaj z nimi największy problem :(

16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

przewiduję kłopoty,,teraz dowiedziałam się o evencie,,sałaty i marchewki mam po 5 tys,,będę dosiewać ,,nie polecą koszyczki,,muszę jeszcze dziś,powalczyć z sałatą,,nieeee,

Frytka2012 lubi to.
  17. Noelland

Noelland Okazjonalny autor

na pewno dasz radę!Ja walcze z sałatą i marchewką od 3 godzin bo duuuuuże braki były, kombajn się skończył więc trzeba ręcznie :oops:

18. babcia-

babcia- Forumowy żółtodziób

gosiagosia60
    dotikampo
    basia_z_
    wieeeelkie dzięki za chutneyki:inlove:
    teraz event widzę w kolorowych barwach:D

19. gunia79

gunia79 Młodszy ekspert

Przez najbliższy rok nie spojrze na sałate i marchewke :p pół dnia sieje i sieje :p

Nutka i Noelland lubią to.
  20. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ja dopiero zaczynam,,dosiewanie,,ech

xBabciaEwa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.