Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Wysłałam cmj , a sałatę sprzedawaj , grosz się zawsze przyda , a zarobek dzisiaj jak ta lala .

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ode mnie też poleci chutney:D
    myślę,że się przyda:D
    a w temacie:do jutra rosną goździki na sp na wypadajki,jutro muszę dosiać sałaty i marchewki................

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2016
    zonaania2122, toDzasta oraz tosia lubią to.
  3. florentyna

florentyna Analityk forum

jak w sumie! każdej ma być po 10 sztuk, ponieważ już mam ewent rozpisany na godziny, po raz kolejny nie ścierpię zmian :)
    Właśnie posadziłam na całej farmie 20-godzinne drzewa, więc mam wolne do jutra do 14:00
    PS. Jeśli będą zmiany, to ten MOD, co ostatnio przepraszał, sam mi ten ewent ponownie rozpisze :)

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

zazwyczaj było pisane że po 10 kazdej a potem sie okazywalo ze jest tylko 5....
    u mnie juz wszedzie drzewka tylko 7 szopów zostało i jedne miśki :p trudno, ja zmykam
    jutro sobie w międzyczasie posieje po 14 jeszcze marchew i sałate...albo i nie, bo na 15 jestem umowiona8)ehhh trudno :p
    na razie skromny milionik zarobiłam ;)
    zmykam, milego popoludnia

zonaania2122 i toDzasta lubią to.
  5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja jutro o 14:00 zbiorę Super Pola:p;) I magikixD

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

wojdyla Twój post został usunięty ponieważ nie wnosił nic do tematu.

W >>tym<< poście zapewniłem o prawidłowej ilości roślin w poradniku.

florentyna i xBabciaEwa lubią to.
  7. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Event do zrobienia dla mnie najważniejsze to s.pasza aż 150 szt. jestem w szoku i imprezowe wejściówki czasem z nich coś ciekawego wpadnie a czasem to same badziewia ale to już inny temat. Przed pracą pracy i w każdej wolnej trzeba brać się do roboty na farmie xD wszystko posiane ,problem jest z wypadajkami co bym nie posiało to i tak tyle samo wypadnie :sleepy:.

8. krasnoludek10

Błąd!!!!!!!! Do wygrania jest 60 SN, nie 50;) Umknęło Wam gdzieś 10 SN za 1 zadanie:)

9. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Jakby nie liczyć 10 + 20 + 30 = 60 :)

10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

O evencie nie ma co się za długo rozwodzić /SP , wejściówka na plus , znowu to samo z targu na minus/, ale dla siewców sałaty mam głęboki szacunek i podziw , oczywiście wspominam o tych maszynowych.
    Ciężko zęby umyć pomiędzy , nie wspominając o uzupełnianiu węglowodanów.xD
    O ręcznym sianiu sałaty na małych nawet nie wspominam , bo to dla mnie końcowy etap obłędu.
    Może zrobię ten event , a co 8).

Bry z karotenem.

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2016
  11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Zgadza się - gdzieś Nam umknęło 10 sztuk super nawozu. Nie wypieramy się błędu, jednakże następnym razem zgłaszaj nieścisłości w poradnikach w temacie "FAQ - pod lupą". Tabela została podmieniona na właściwą. Dziękuję za uwagę.

12. pani.z.nizin

pani.z.nizin Czeladnik forum

dziękuję za CMJ :D

co się dzieje na targu? rozumiem że ludzie wykupują marchew i sałatę... ale dlaczego znika pszenica i trzcina cukrowa? o_O

13. babcia-

babcia- Forumowy żółtodziób

czy może komuś pleśnieje w stodole chutneyek????????????
    chciałabym sprzedać nieco sałaty,a mam tylko 11 521 sg.:(
    a muszę jeszcze dokupić marchewki do eventu................
    nick w grze --babcia--

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Mam dobre chęci ale mi pisze,że nie ma takiego gracza-puść mi sowe

ross2 i toDzasta lubią to.
  15. krasnoludek10

W "FAQ - pod lupą" napisałem o kolejnych błędach w poradniku do tego eventu;)

16. azikowo

azikowo Fanatyk forum

zarobek cudny:)zastanawiam się kto to kupuje:) marchew złazi po prawie 80 SG:) sałata 60:) a wysiać można za chwilę :) bo ilości nie są duże, ja wszystko prawie wyprzedałam, teraz sieję dla siebie:) ale co zarobiłam to moje:)

17. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

No i proszę - rośnie kolejne pokolenie milionerów :):)

toDzasta lubi to.
  18. babcia-

babcia- Forumowy żółtodziób

już ślę:D

gosiagosia60 lubi to.
  19. Awodorgo

Awodorgo Okazjonalny autor

Witam! Ja dopiero teraz czuje ,że jestem farmerem "całą gębą"! xDSieję i sieję i sieję ,sprzedaję i znowu sieję!I to mi się podoba! Sałata na przemian z marchewkąxD Lecę zbierać!xDxD

Nutka, dotikampo oraz wolf031973 lubią to.
  20. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Mam dokładnie tak samo: nie ma takiego gracza

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.