Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Siejecie te sałaty na zwykłych małym poletkach...?
    Mam nadzieję, że maszynowo xD
    A nie lepiej na super polach...? Przynajmniej trochę odzipki między siewem a zbiorem xD

2. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

tak wiem że informacja jest w tabelce, ale zdarzało się już, że taka informacja była w tabelce, a potem się okazywało że otrzymywaliśmy tylko po 5 roślinek, dlatego pytam czy na pewno? czy nie wkradł się jakis chochlik :)

3. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Wydaje mi się że 10 sztuk to chodzi że w sumie dwóch roślinek czyli po 5 sztuk każdej :)

4. kicia17

kicia17 Okazjonalny autor

Już zmienione, przepraszam i obiecuję poprawę :oops:

A może ktoś podpowie jak to inteligentnie rozsiać te 10 roślinek, żeby zebrać jak najwięcej? :p

5. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dzięki

i tak właśnie myślałam

ale wolę dopytać

bo ponoć kto pyta, nie błądzi :p

6. wilandra

wilandra Analityk forum

Kupon na kombajn uruchomiłam, dżem z dyni bo mi CJM szkoda, bo mam jeden i sieje:D póki kupon dziala

7. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Życzę powodzenia, a warte te misje robienia ich na szybko teraz?:oops:

specjalnie na tą okazje odpalony kupon i CMJ. Choć powoli mam tej sałaty dość, na targu coraz większa konkurencja:cry:

toDzasta, kybek93 oraz zzizzie lubią to.
  8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Na małych i jeszcze z wodą :p aż 4 minuty rosnie
    fakt, że przybyło już ładnie na koncie, ale przyznam, że mi się zaczyna tą zieleninką dźwigać:p

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ja robię tak.Aktywuję pnącze kasztankowe.Pierwszy siew na dużych polach ze wszystkim - sn,woda,nawóz,zośka.Drugi siew tak samo.Potem wracam na małe pola i robię ewentualnie jeszcze jeden siew z sn.Oczywiście z cmj,ale u mnie on jest na co dzień aktywny.

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na chwilę obecną tak jak jest w tabelce z poradnika, czyli na start powinniśmy otrzymać po 10 nasion każdej z roślin i mam nadzieję, że tak zostanie.

babydelfi lubi to.
  11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Potwierdzam, że na start eventu otrzymacie po 10 sztuk każdej roślinki.

Gdyby tak było jak piszesz, wtedy tabelka zostałaby podzielona na pół i znalazłby się w niej odpowiedni zapis.

GoskaK, babydelfi oraz tosia lubią to.
  12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jaki super event:inlove: Dzięki Wam BP:) !!! Byle takich więcej:) Ale SG mogliście dać co najmniej 1 mlnxD

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No właśnie dlatego pomyślałam o super polach ;)
    Ale nie sieję, w razie czego kupię, więc liczę na siewców xD

toDzasta i Mariolka7214 lubią to.
  14. maackah

maackah Czeladnik forum

I tak mialam je zrobic, na marchewce dobry zarobek, a zalezy mi na odblokowaniu na targu rzemieslniczych produktów :)

kybek93 lubi to.
  15. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Utylizator nam szykują a i do dożynek już coraz bliżej, więc kasia się przyda ;)
    na przebujanie będzie;)
    mam nadzieję, że wyrobie się z zielskiem eventowym, urlop dopiero po połowie września, ten event nie poczeka;)

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Też mam imprezę w ten weekend i to swoją własną ;) Ale może skończę:p Planuję dziś zarabiać na sałacie i marchewce:inlove: a wieczorem coś na wypadajki posieję8) i zobaczymy. U mnie może być problem z eventówką też bo weekend napiętyxD

17. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

U mnie ładnie schodzi sałata. Kurcze chciałabym Cię za sąsiadkę :inlove::cry:
    Mogłabyś wysłać do mnie wiadomość? Nie pamiętam jak wysłać CMJ ,,nieznajomemu":oops:

Mam już ponad 1mln z samej sałatyxD

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2016
  18. pani.z.nizin

pani.z.nizin Czeladnik forum

czytam i uczę się... sieję na małych polach marchew, a na superpolach sałatę... i teraz pytanie: wyprzedawać na wszystko co mi teraz rośnie na targu żeby zarobić na CMJ? bo na razie stać mnie raczej tylko na dżem dyniowy... tzn sama go sobie wyrabiam, bo żyłki handlarza nie mam i u mnie z pieniążkami krucho (więc chciałam się na sałacie dorobić xD)
    no i jutro mając CMJ już bym sałatę, marchew i roślinki eventowe siała dla siebie :)

19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mam juz i marchew i sałatę i jeszcze dosiewam i noszę na targ ;)
    za chwilę kończę jednak to sianie i stawiam wszędzie drzewka, zmykam na trening a potem do fryzjera ;)

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Event robię.Targ mi się wiesza,szczęście,że nie muszę marchwi i sałaty siać.Może i jest zarobek ale przed eventem kaftanik z wiązadłami z tyłu mi nie potrzebny jest ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.