Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tosia

tosia Nadzorca forum

pnącze odpalone:)chcę jeszcze zrobić zadanko 1 i zgarnąć sn ale koszyczków brak,więc czekam na zbiór-.-event bardzo przyjemny, koszyczki wypadały bardzo ładnie:)teraz trzeba odrobić marchew i sałatę:D

2. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Witam, witam!
    U mnie evenvik już skończony wczoraj był, ale nie miałam czasu się pochwalić :pxD wypadajek sporo, nawet bardzo sporo na plusie :) pnącze odpalone :D
    Powodzenia jeszcze walczącym! I gratulacje tym co ukończyli! :D
    Teraz można zacząć zbierać nublońskie monety od jutra :)

3. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Gratulacje dla tych ;), którzy już skończyli trzymam kciuki za jeszcze walczących a wśród nich i ja , zostało niewiele do zrobienia tak więc mam nadzieje , że dzisiaj skończę :p, a tak przy okazji dzięki imprezowym wejściówką z tego eventu udało mi się ustrzelić skaczącego stracha , tylko jego brakowało mi na pnącze innych mam po kilku a on omijał mnie szerokim łukiem , zabrało mi to troszkę czasu ,ale wreszcie się udało :D;):) . Życzę wszystkim miłego dnia .

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Powodzenia tym,którzy jeszcze ciągną event- ja go zakończyłam 2 dni temu-zgodnie z przewidywaniem najpierw uzbierałam wypadajki a potem roślinki.

5. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Wczoraj wieczorem ewent skończyłam a dzisiaj od rana sieję jeszcze marchewkę i na niej co nie co zarabiam :) Powodzenia tym którzy jeszcze walczą :) Dacie radę :)

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    ja też mam event za sobą:D
    ale na marchewce i sałacie zarabiam taką kasę o jakiej nawet nie marzyłam:D

7. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

udało mi sie odpalic pnącze przed czasem huraxD

8. kett955

kett955 Analityk forum

witam dozbierałam wypadajek i event ukończyłam. Cieszę się, że udało mi się skończyć bez większego stresu

9. purblanka87

purblanka87 Okazjonalny autor

Witam, właśnie odpaliłam pnącze, pierwszy raz udało mi się tak szybko skończyć event. Dziękuje wszystkim za wspomagacz !!

cetynio i Wrzosowisko3 lubią to.
  10. niki1990

niki1990 Komandor forum

no jak pech to pech. do skończenia całego eventu zostało mi... 29 sztuk czerwonej bazylii. ale jak badyl urośnie, odpalam pnącze

cetynio, Wrzosowisko3 oraz Frytka2012 lubią to.
  11. Martulutek

Martulutek Młodszy ekspert

dla mnie też udało sie wylosować skaczącego stracha i pnącze odpaliłam :D

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Event skończony - sieję sałatęxD

13. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

a u mnie na targu zastój z sałatą i marchewką:(
    mam nadzieję,że przed końcem eventu jeszcze ruszy:)

cetynio, Wrzosowisko3 oraz tosia lubią to.
  14. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

I tak to ewent przeszedł do historii, naklejka nawet zaliczona i jeszcze 160 wypadajek zostało .....:)
    Obyło się bez kasztanka i uszlachetnień (chociaż rzadko używane) oraz SN i SNZ.
    Trochę jedynie poszło na rozsiew początkowy, bo później to tylko woda i CMJ....
    Teraz pomęczę trochę marchew i sałatę, co by pustek w magazynie nie było ... :)

Frytka2012 i tosia lubią to.
  15. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,i po evencie ,marchewka schodzi jak ciepłe bułeczki ,tylko siać ,niezłą sumkę już zarobiłam ,miłego popołudnia

16. szyszka1111

szyszka1111 Forumowy żółtodziób

Moj pierwszy event,wypadajek mam 250 szt.bazyli czerwonej 4000 ,szczypiorku 5800
    Bede walczyla do konca:)

17. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

skoro mówisz "tylko" 173 to czuję się pocieszona, bo brakuje mi 180:D Powodzenia!!!!

cetynio, Wrzosowisko3 oraz tosia lubią to.
  18. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Evencik zaliczony,bez spinki i demolki farmy,siałam tylko na dwóch polach,dopallaczy użyłam tylko do dwóch pierwszych rozsiewówxDxDxD,więcej takich eventów poproszę;)

19. kheme

kheme Analityk forum

Kooooooocham ten event! Skończyłam dwa dni temu, ale sieję cały czas marchewkę i sałatę. 11 mln - ... :inlove:

20. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Ewent skończony na marchwi i sałacie zarobiłem przy okazji tak z 3-4 mln SG, może jutro jeszcze coś rzucę na targ.
    Szkoda że nie było TS, za to z koła za wejściówki wygrałem czerwone ranczo, rudą krowę i czerwone indyki - na razie nie kręcę nie kuszę losu - czekam na dobre nagrody :p
    ale ilość wygranej SP ok.Pozdrawiam walczących.
    Bez losowości taki ewent jest ok.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.