Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ja już też sieję zarobkowo mam na + 13.000.000 ale żmudne to sianie.:)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja sieję od jutra od 14:08, bo dzisiaj do 01:08 rośnie sobie szczypior a koszyków brak tylko 173:)

3. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Pierwszy item zdobyty :)

4. ptasznik70

ptasznik70 Mieszkaniec forum

Powitać wieczorowo, u mnie jeszcze piknik trwa, w końcu trochę wolnego. Czekam na resztkę szczypiorku i wypadajek, ale na noc cebulka i na rano będzie - brakuje jeszcze 129 koszyczków - obyło się jakoś tym razem bez kasztanka. Miedzy czasie dosiewam marchewkę ale już patrzeć na nią nie mogę. Pozdrawiam i oby do przodu

5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Skończyłam jak planowałam, nasiałam jeszcze troszku marchwi, ale mam jej już serdecznie dosyć...wywalam drzewka i jelonki i pełen relaks po pikniku :p

6. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Pnącze zdobyte, teraz to już od niechcenia przy takiej ilości wypadajek to i naklejka zostanie zaliczona, co by nie było, że nie ma śladu po wykonanym ewencie ... :)

Anetta41, xBabciaEwa oraz tosia lubią to.
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nawet z sałaty mi wypadł koszyk :)
    na targu szał, nie nadążam :p

xBabciaEwa i tosia lubią to.
  8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    dziś od franka dostałam pomocników na 48 godz.:D
    ubustwiam tego gościa:inlove::inlove::inlove:
    trochę szkoda,że nie dał wczoraj,bo siałam i zbierałam ręcznie:(
    melduję grzecznie,że event skończyłam:D
    okazuje się,że można skończyć bez kasztanków,sn użyłam tylko na rozsiew,w nocy normalnie spałam,tyle tylko,że jestem na L4,więc w ciągu dnia w miarę pilnowałam czasu zbiorów................
    za to na młodej faremce itemik zdobyłam,ale apetyt rośnie w miarę jedzenia,więc zamarzyły mi się wejściówki,koszyków mam dość,brak mi jeszcze szczypiorku i bazylii,może się uda..............

marocco, xBabciaEwa oraz tosia lubią to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu eventu nie wnosiły, usunęłam.

kewunia jeśli są jakieś kody bonusowe, to zawsze zamieszczane są tutaj: >>>Kody bonusowe.

A na przyszłość z tego typu pytaniami zapraszam do odpowiedniego działu: >>>Pytania ogólne.

10. pani.z.nizin

pani.z.nizin Czeladnik forum

dobry wieczór...

gratulacje dla wszystkich którzy są po...
    i tych, którzy kończą...
    mam przeczucie że jednak mi się nie powiedzie :(
    eventówki mam, marchew i sałatę też
    niestety koszy nie ma - do tej pory ledwie 470 :cry:
    teraz już tylko najdłużej rosnące sieję, przestawiam puchar, może jakimś cudem...

11. ania7594

ania7594 Okazjonalny autor

fajny ten piknik,roślinek mam już komplet zostało 115 koszyków więc bez problemów pnącze zdobędę,sianogroszy przybyło aż miło bo miałam duże zapasy sałaty:D mam tylko pytanie nie na temat -na jakie dokładnie rośliny działa pnącze ze strachami??? Pozdrawiam

xBabciaEwa i tosia lubią to.
  12. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

+1 dla warzyw i 30% PD przez 24h na farmie i wyspie

Jeszcze 18 koszyków i naklejka moja 8):D:):inlove:
    I 1 koszyk do wysłania :)- potrzebuje ktoś?

Ostatnie edytowanie: 26 sierpnia 2016
  13. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Jutro rano powinnnam skończyć :) ostatnie koszyki powinny wypaść (90sztuk) a brakujący szczypiorek urosnąć (237sztuk).

Mam jeszcze jedno pytanie, jaka jest najlepsza taktyka ,,przed-eventowa" do utylizatora? :oops:

tosia lubi to.
  14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

na koncie mam oszałamiającą sumkę 12 116 140 sg.
    event skończyłam,na targu chwilowy zastój,więc posiałam kukurydzę i zmykam spać,dobrej nocki wszystkim:D

chrumcia91 i tosia lubią to.
  15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Brak 131 koszy - posiane goździki i melony z wodą. Jutro o 14:25 powinien być koniec:) Nareszcie8)

Anhedrea i tosia lubią to.
  16. 11eveline

11eveline Książę forum

A ja dopiero zaczynam- wakacje były ważniejsze. Rozsiałam roślinki. Mam nadzieję,że zdążę, jak nie to zrobię tylko po pierwszym zadaniu i ostatnie w całości dla SP. Szczypiorek rośnie, zmykam spać po długiej podróży.

17. pani.z.nizin

pani.z.nizin Czeladnik forum

dzień dobry... 380 koszy do końca... sieję coś na cały dzień, bo dziś wybywam, mam nadzieję że wieczorem wypadnie full koszyków :D

tosia i panoramaogrodnicza lubią to.
  18. visa77

visa77 Komandor forum

Dzień dobry melduję że evencik ukończony :D powodzenia tym którzy walczą i gratki tym którzy już mają za sobą xD

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

[​IMG] 8) Na spokojnie,bez spinki i kasztanka.(i nawet mnie nie zemdliło :p )

20. smerf41

smerf41 Weteran forum

876 wypadajek, bazyli 15000 jest, ostatni zasiew szczypiorku - zbiór za ponad 4 h - i wtedy robię już wszystkie zadania i kończę event...no pod warunkiem, że wypadajki obrodzą - a jak nie to poczekam do jutra...to po długorosnących dowypadają.
    Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.