Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tosia

tosia Nadzorca forum

2h i zbiór koszyków, jeszcze muszę dosiać szczypiorku, bo braknie:)dziś powinnam skończyć całość:)w weekend będę uzupełniać zapas sałaty i marchwi, stodoła przewietrzona na maksa:)

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Zachciało mi się robić całość i do 1 zadania brakuje mi 21 koszyków . Ponieważ marchew się ładnie sprzedaje , więc dosiewam
    na sprzedaż , ale z 3 łąk wypada 1 koszyk , łoł szok .

3. Azizza

Azizza Forumowy żółtodziób

No nie wiem co jest z moimi polami nie tak, roślinek mam już uzbieranych na cały event (dosłownie tylko jeden plon tych 3h i będzie koniec), a koszyczków brakuje ok 400.
    Cały czas siałam na polach 1x1 z dżemem z dyni +1. Teraz sieję jakieś dynie i inne chabry - może z tego coś wypadnie :(

4. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

taki ewent to mi się podoba,pnącze odpalone,sieję marchew,bo reszta sprzedana:inlove:tyle kasy za marchew i sałatę to ja nie zarobiłam od 6 lat jak gram:inlove::inlove::inlove:

5. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

kupilem chutnej na targu, gdzie go teraz wlaczyc?

xBabciaEwa i ross2 lubią to.
  6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event zakończony, pnącze uruchomione.

Farma przywrócona do normalności. Zagrody do nowego zadania w spółdzielni wystawione

W stodole zakładka Spiżarnia, ikona "dłoń"

7. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

wchodząc do stodoły w zakładce spiżarnia-chutney będzie

Anhedrea i tosia lubią to.
  8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

400 brak a do końca eventu ponad 75 godzin, to moim zdaniem bardzo dobry wynik.:)
    Na pewno dasz radę. Nie wiem, który masz poziom, ale siej długorosnące i będzie dobrze.:)

9. tosia

tosia Nadzorca forum

zacznij siać najdłużej rosnące rośliny, nawet na dużych zwykłych polach a jak masz kombajn to na małych też można, z tej najdłużej rosnącej roślinki powinnaś spokojnie uzbierać wypadajki:)

10. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

dzieki za podpowiedzi teraz to skoncze ewencik

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Koniec :D

biorę się dalej za zarabianie ;)

12. ross2

ross2 Komandor forum

W spizarni na polce odszukaj cmj,kliknij na niego a nastepnie na ikone reki ktora jest u dolu .Poniewaz cmj jest obecnie drogi do niego mozesz dokupic babeczke PinkiePie -przedluza o 30%dzialanie wszystkich produktow z rzemiosla .Uzywasz jej tak jak cmj a nastepnie mozesz sprawdzic w ikonie Twojego herbu po lewej stronie farmy ze cmj nie dziala juz tylko 18 godz a prawie 24godz

Ostatnie edytowanie: 26 sierpnia 2016
  13. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

witam,będzie kombajn za pol ceny od poniedzialku

14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

31 mln przekroczone :D
    nie nadążam z sianiem :D

15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Nie kombajn za pół ceny, a pakiet "Sezonowi pomocnicy" za 40 PLN.

Marchew i sałata nadal dobrze się sprzedają :)

xBabciaEwa i tosia lubią to.
  16. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

u mnie sie ewent rozjechał...24h mnie nie bylo i pojawily sie wszedzie chwasty...kolejne 24 stwierdzilem ze nie robie wiecej nic na farnie...a teraz mam dylemat

xBabciaEwa lubi to.
  17. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    Planowany koniec u mnie za 4h 45 min, czyli jak szczypiorek urośnie, bazylia czeka gotowa, jakoś poszło ;)

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A ja skończyłam cały , a teraz luzik do poniedziałku .
    trzymam kciuki za wszystkich i do następnego ewentu .

19. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Mam jeszcze wolne prezenty, to koszyk podeślę. Napisz tylko, czy nick masz taki sam w grze i na forum.
    edycja: Wysłałam, może trafi gdzie trzeba:)

Ostatnie edytowanie: 26 sierpnia 2016
    tosia lubi to.
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Brak 256 koszyków i 7 000 szczypioru:) Jestem pozytywnie zaskoczony wypadajkowością w tym evencie:inlove: Jakby było jak namówić rodzinkę na piknik, to nawet wybralibyśmy się na niego w Real World*xD

*realnym świecie

Anhedrea lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.