Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tosia

tosia Nadzorca forum

komiksy są w spółdzielni, jak klikasz na spółdzielnie to są misje i obok kolekcja komiksów, komiks 3 - trzeba oddać zwierzaki i roślinki do zadań, i na samym końcu jest skrzynia z nagrodami, które możemy wybrać i tam np. jest kombajn na 3h, nie jest to kupon więc działa od razu:)czasem jest za 1 razem czasem za 2 a czasem za którymś,komiks można robić kilka razy:)

wysiewam koszyczki i szczypior:)

2. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Mam nadzieje, ze Zzizzie wreszcie wyniośle zmieni stosunek do gry i przestanie pisac o rezygnacji z gry. To forum zbyt duzo by straciło.
    W temacie sieje marchew bez zapału.

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

122 koszyki tylko brakują-jutro rano będzie koniec :)
    mam prawie 31 mln SG pierwszy raz ;P
    sałata i marchew zeszła z targu i wyszła ze stodoły, więc jutro znowu będę siać póki będę przy laptopie :) warto się poświęcić :)

tosia, xBabciaEwa oraz Peonia lubią to.
  4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Dzięki ;)
    Mogę przestać o tym pisać, ale grać na serio też już nie zacznę ;)
    Daj spokój, bez kasztanka to męka przecież xD
    A forum beze mnie świetnie sobie poradzi i paru osobom wątroba odżyje 8)xD

Całą marchew i sałatę kupiłam bez chwili wahania.
    To poniekąd dowodzi, jak okropnie mi się nie chce ;)

5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zzizzie nie odchodź,bo bez Ciebie to forum już nie będzie to samo:(
    na młodej farmie zabrakło 9 szczypiorków do itemu i musi czekać do rana..............
    zmykam już,dobranoc:D

julkalulka111, tosia oraz xBabciaEwa lubią to.
  6. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

chutnej co to jest I gdzie to mozna zdobyc???

7. Asia57

Asia57 Forumowy żółtodziób

kup na targu albo wyprodukuj w przetwórni = 4 poziom

tosia lubi to.
  8. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Ja odpaliłem kupon na kombajn i zacząłem zbierać badyle, a tu niespodzianka Mała przerwa i czynne tylko forum. Ciekawi mnie ile taka "Mała przerwa" może potrwać, bo jeśli więcej jak godzinę to z mojego kuponu już tylko spaliny zostaną :mad:.
    A tak w ogóle to nie można było uprzedzić farmerów o takiej przerwie w trakcie trwania ewentu. Miałem zasiać coś dłuższego na koszyki, a tu pewnie chwasty pozbieram rano. Co za brak farta :mad:.

tosia i xBabciaEwa lubią to.
  9. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

INFO było w ogłoszeniach - od godziny drugiej przerwa . Najpierw warto poszukać , poczytać, potem oskarżać.

10. kheme

kheme Analityk forum

140 wypadajek do końca. :) Farma prawie w normie, zwierz i drzewka są, jutro doprowadzę do ładu i składu tropiki. :)

Co najważniejsze, dzisiaj wbiłam 90 level, aż po 7 tygodniach :sleepy::D

11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Następnym razem z takim pytaniem zapraszam do tematu Pytania ogólne, gdzie zadajemy takie pytania.

Chutney marchwiowo-jabłkowy dostępny jest w przetwórni owocowo-warzywnej od 4 poziomu. Obecnie przepis można zdobyć w Galerii handlowej za 199 florenów. Przetwór daje + 2 dodatkowe roślinki z każdego pola przez 18 godzin. Zajmuje diamentowy slot.

12. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Evencik zakończony. Bardzo cieszy mnie fakt, że wypadajki tym razem leciały bez problemu.
    Pięknego słonecznego dnia życzę :)

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień doberek !
    Pnącze śmiga , ale została mi bazylia , więc zrobię 1 zadanie do końca , bo szkoda darować sn , on na wagę złota u mnie .
    Gratuluję tym, którzy skończyli , za resztę trzymam kciuki , czas na kawkę .:)

14. czako1980

czako1980 Stały bywalec

dzięki wielkie;) pozdrawiam.:D

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Gratki tym,co już ukończyli i powodzenie jeszcze robiącym :) U mnie zostały jeszcze 3 i 4 diamentowe,także luzik...:p

16. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

pnącze odpalone do ukończenia srebrnej i złotej w 1 zadaniu brakuje 87 szt koszyczków .Na luziku wypadną bez użycia kasztanka

17. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Ja czekam jeszcze na 45 koszyczków, badyl już w komplecie, za 40 min zbieram 2 łąki bawełny ekologicznej i mam nadzieję że to koniec.

18. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

ostatni zasiew szczypiorku - dokonany, czekam aż wyrośnie ;)
    bazylia skompletowana, jedynie wypadajki jak zwykle mają tyły xD brakuje już tylko 255 sztuk

po porannych zbiorach gdzie Bahama w melonach obsiana a Farma szczypiorkiem i cebulą zajeżdżała - tylko 88 sztuk wyleciało :( nie taki był mój plan... więc walczę dalej, do końca niespełna 77 godzin...

19. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Evencik ukończony wczoraj:):)w wolnych chwilach nadal sieję sałatę i stan konta rośnie:):)aż miło popatrzeć:p

20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

za niecałą godzinę zbieram jęczmień i wypadną ostatnie koszyki i zakończę event :) odpalę kupon i marchew i sałata :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.