Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja też nie pamiętałam,ale niedawno miałam podobną sytuację i pytałam na forum:)
    kochani dzięki Wam na młodej faremce mam realną szansę na itemik na pamiątkę:inlove:
    sałatę już skompletowałam,nie użyłam do niej chutneyków tylko wodę,wystarczyło,że zbierałam od razu jak dojrzała:D
    Aniu dzięki:*
    sprzedałam cały zapas marchewki i kukurydzy
    a sieję eventówkę,bo sporo mi brak...........

tosia lubi to.
  2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam słonecznie:music: Jaka jestem zakręcona xDpomyliłam ilości eventówkixD Myślałam że krótszej potrzeba 10 tys., a dłuższej na odwrót:p I szczypiorku mam za dużo a bazylii za mało :p Ale nie rośnie jakoś tragicznie długo - 2 zbiory i mam xD chyba.xD Wypadajek 590 na teraz.8)Jak wysieję eventówkę zajmę się resztą:) Miłego dnia.:)

Nutka i tosia lubią to.
  3. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

No właśnie nie miałem tej odrobiny szczęścia wczoraj, zrobiłem komiks 3 i w skrzyni dostałem do wyboru item kota ratownika, placek na kwaśnej śmietanie albo 5x sól - no i przyznam, że był dylemat - bo kombajnu nie było, a na kolejne komiksy chyba pawi mi braknie. Mini ewent na pomocników za 50% tylko ratowałby sytuację, myślę, że nie tylko mnie. Tylko trzeba szepnąć gdzie trzeba... :D

Nutka i tosia lubią to.
  4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przeważnie przy drugiej,trzeciej próbie trafiam.Nigdy nie odpuszczam :) Za pierwszym razem,raczej ciężko trafić na kombajn.

gadek, gosiagosia60 oraz tosia lubią to.
  5. tosia

tosia Nadzorca forum

to chyba miałam farta, trafiłam na kombajn od razu w 1 próbie:)a potem w 3:)zwierzaki musiałam kupić ale co tam warto było:)

Nutka i gosiagosia60 lubią to.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Pewnie,że warto-ręka nie boli :p Też robię i fakt,nie zawsze jest za pierwszym razem ale coś za coś :) Coś tam se posiałam na lesnej,jescze nie zadrzewionej,sama ciekawa jestem,ile koszyków z takiego misz-maszu będzie :p

gadek, Nutka oraz tosia lubią to.
  7. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Jeszcze tylko brakuje mi 370 koszyczków i będzie koniec ewentu.
    Jeszcze przez parę minut będę siać marchew i sałatę, bo wszystka sprzedała się na targu (do wykonania ewentu, spokojnie sobie czeka wyliczona) .... :)
    Mam nadzieję, że jutro wieczorem, albo w sobotę rano skończę i obejdzie się bez kasztanka.... :)

Nutka i tosia lubią to.
  8. PaniTopusia

PaniTopusia Aktywny autor

Jeszcze tylko 163 koszyczki i skończone :p sama jestem zaskoczona jak szybko mi się udało xD

tosia lubi to.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

przekroczyłam po raz pierwszy 29 mln SG dzieki marchewce i sałacie :D
    co prawda właśnie mnie przebili i nie schodzi, ale w sumie to dobrze, bo mi sie zapasy kończą, pomimo, że sieję co chwila na 2 łąkach ;)
    za chwile kończę póki co-jeszcze pół godziny kombajnu mam, potem wychodzę, a do wieczora może zejdzie towar ;)

Nutka i tosia lubią to.
  10. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

witam jestem nowy, moze mi ktos wyjasni jak przyspieszyc zbiory oprucz wody i nawozu.

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

supernawoz, jesli chodzi o eventówkę to już nic innego nie ma

12. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

13. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

kawocz Twój post usunęłam, ponieważ nie dotyczy wątku eventowego. Z plotkami na temat zbliżających się wydarzeń możesz zapoznać się >>TUTAJ<< :)

14. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

małe pola i chutnej zjeść,będą większe zbiory:)))

15. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Skończyłam event, teraz mogę trochę posiać marchewki i pohandlować na targu. Wszystkim walczącym powodzenia.

tosia i xBabciaEwa lubią to.
  16. kheme

kheme Analityk forum

A ja zarobiłam moje pierwsze większe pieniążki i jest to AŻ 5mln. :D

17. kazak9

kazak9 Forum Pro

Rozumiem ,
    pól jest 964 i dlatego moje małe zdziwienie .

tosia lubi to.
  18. czako1980

czako1980 Stały bywalec

witam o jaki komiks chodzi ? :p

tosia lubi to.
  19. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

jeszcze tylko 426 wypadajek xD
    z resztą badyla to dam radę, ale losowości wypadajek nie rozkminię chyba nigdy-.-8)

bazylia skompletowana, pozostaje mi jeszcze wysiać ciutek ponad 6000 szczypiorku:p

gadek, tosia, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  20. Azizza

Azizza Forumowy żółtodziób

z czego najchętniej wypadają koszyczki? bo roślinek eventowych mam aż na zapas, a brak koszyczków blokuje mi kolejne etapy... :(

tosia lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.