Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Tylko 3 zadania zostały mi do zrobienia i zakończenia ewentu .
    Oczywiście zatrzymały mnie koszyki , ale na spokojnie wpadną , jeszcze dużo czasu jest .
    Zmykam , pięknie u mnie słoneczko świeci , więc szkoda marnować dnia przy komputerze .
    Miłego dnia , wysypu koszyków i powodzenia ewentowiczom życzę .

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Poranny meldunek z placu boju ;) 1,2,5 w całości zrobione,3 i 4 srebrne.101 godzin do końca,nie uruchamiam kasztanka.Wysieję zielsko-brakuje mi 1400 bazylii i ustawiam farmę,jak była.Koszyki wylecą 8)

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    u mnie zostało w 3 i 4 diament i całe 5, zważywszy na czas jakim dysponuję, jest spoko;)
    koszyczki nawet ładnie lecą, się robi dalej :p

4. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. 4 srebrne zadania za mną. Plan na dzisiaj: zrobić piąte i zbierać kapitał na pierwsze złote czyli to z SP. Potem planuję powroty w stronę itemów. Pnącze tym razem zostawiam na koniec, bo szansa, że nazbieram tyle roślin ile trzeba jest mała, a nie lubię szarości na "gałęziach". Nie ma też itemów podwójnych, zatem drożyzna xDpodczas wymian murowana.
    Przy moim systemie prowadzenia farmy to norma, że problemem jest roślinka. Zaraz wybywam na cały dzień, prawie jak co dzień, sieję maksymalnie na 280 małych polach lub super polach w ich miejscu. I tak nie jest źle, bo mogłam jeszcze nie stukać w srebrną piątkę.

tosia i gosiagosia60 lubią to.
  5. wilandra

wilandra Analityk forum

Dobry:D Dwa zadania do minimum które założyłam :) Myśle że jutro skończe :)

Nutka, tosia oraz gosiagosia60 lubią to.
  6. tusia2000

tusia2000 Czeladnik forum

małe pytanko, co z tym kamieniem filozoficznym? Zrobiłam misję poziom 5, powinnam go gdzieś miec ale nigdzie nie mam.

7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

w spiżarni na pewno masz ;)chociaż nie wiem,jak to jest,jak się alchemika np.nie ma...:(

gadek, Nutka, tosia i dalsza osoba lubią to.
  8. tusia2000

tusia2000 Czeladnik forum

Dziękuję znalazłam w alchemiku. Dzięki za podpowiedź.

tosia i gosiagosia60 lubią to.
  9. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;),
    ewent w toku, nawet marchewke w miedzyczasie sieje, wypadajki, nie ma co narzekac, teraz bedzie jeszcze lepiej bo dostalam od Marcela 200% na 36H, to moze i wypadajki sie poprawiaxD, do konca duzo czasu zostalo, to spokojnie mozna zrobic;)
    Powodzenia wszystkim, i milego dzionka, u mnie zapowiada sie 38°, to lepiej w domku na farmie siedziec;)

10. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

juz już tyż na finiszu,brakuje tylko do ostatniego zadania troszku koszyczków i będzie koniec.A że one nawet nawet lecą ,to myśle że do poludnia dolecą:))))))))))))

11. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Gratuluję !!! Mi jeszcze brakuje 113 koszyczków, ale na 2,5 polach za godzinkę cebula do zebrania, wiec zobaczymy co wypadnie ??? Całej farmy nie demolowałam bo jest dużo czasu. Powodzenia wszystkim i owocnego wypadania koszyczków.

Frytka2012, tosia oraz marocco lubią to.
  12. kazak9

kazak9 Forum Pro

3252 ? A jak to ?

tosia lubi to.
  13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No tak jakoś będzie.Małe pola wszędzie + cmj.

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam u mnie jeszcze brakuje;4200 i 3200 roślinek i 360 koszyków

tosia i Alicjanastka lubią to.
  15. marocco

marocco Stały bywalec

813 małych pól x 4 szt z cmj = 3252 szt ;)
    A w temacie bazylia skończona, za 3 godz ostatni zbiór szczypiorku i przerzucam orkę na wypadajki. Jeszcze 444 szt, kasztanka u mnie niet xD

tosia lubi to.
  16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

a mnie brakuje bazylii 2461, szczypiorku 6322 i koszyków 308.

tosia lubi to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

PD nie wpływa na ilość wypadajek, a podstawowy czas wzrostu ;)

U mnie roślinka w komplecie, 233 wypadajki brakuje tylko do końca ;)
    farmę przywróciłam do porządku, teraz jeszcze pokój trzeba xD
    sałata mi się przyblokowała na targu, więc męczę teraz marchew na głównej i dzikiej(po bokach drzewka) :)

18. AngelGina

AngelGina Generał forum

U mnie też wygląda nieźle, brakuje mi tylko 313 koszyków, za 15 minut zbiorę ostatnią bazylię, szczypiorek już nasiany, więc już tylko dozbierać wypadajek :D

Nutka i tosia lubią to.
  19. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Wpadłem tylko zakomunikować jakby kogoś to obchodziłoxD , że wczoraj wieczorem koniec /robione na 4 pola/.
    Screenów nie będzie /leń/ musicie uwierzyć na słowo.
    Bardzo pragnę trochę innej mechaniki w evencie , taka mnie myśl naszła.
    Strasznie schematyczne to wszystko i mało mnie cieszy w ostatnim czasie/zmęczenie materiału/.

Bry przed.

20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A ja zbieram kosze , bo roślinka jest . Jeszcze trochę i będzie 2 item na pnączu , a ostatni to już pikuś .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.