Opinie Niech żyje piknik!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 22 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Napisałam,na przykładzie swojej farmy,że róże i goździki :) Oczywiście,pomoc Oreczki i Twojej oraz kilku jeszcze osób,była w szklarni olbrzymia.Pamiętam swoje początki ze szklarnią i jak mi to było mozolnie tłumaczone.

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

pamietam..ciezko to szlo;) a link zawsze pomoze;)

3. kazak9

kazak9 Forum Pro

Rozumiemy ,ze pnącze posiadasz ?
    Jeżeli nie posiadasz , to sekundowych zbiorów nie będzie , ale i tak warto mieć uszlachetnienia na SN ,zbiór co kilka/kilkanaście minut.

4. kkwaczka

kkwaczka Okazjonalny autor

Jak tak czytam ile kto już ma roślinek eventowych, to myślę, że Wy chyba nie chodzicie spać ?

xBabciaEwa, tosia oraz -katie1234- lubią to.
  5. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Witam, powoli do przodu, pnącze odkryte, jeszcze do niego tylko dodatki. SP moje, pozdrawiam

6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Witam , u mnie pnącze za 4 godz będzie , a potem do przodu . Może się wyrobię .

7. niki1990

niki1990 Komandor forum

nooo jak ja skończę ten event to będzie cud. głównie jeśli chodzi o koszyczki

8. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

eeee tam,spać chodzimy,nawet cześciej od innych,co 2..... lub 4..... godziny.I jak czujnie śpimy,szelest dorastających roślinek eventowych nas budzi hihihihihihiih.
    Krótkich mam 12tys,a długich 5tys,koszyczków ponad 600.
    Jutro planuję koniec,ale jak wyjdzie zobaczym:))))))))))

9. xBabciaEwa

No ja nie wiem , nie śpię , jedzenie mi przywożą , pampers w razie awarii , tyle nie mam , ani roślinek , ani koszyków , łoł
    coś robię nie tak , czy cuś . Czekam na szczypiorek i ten , no ...... bazylię .

10. marocco

marocco Stały bywalec

Kapusta z marchewką się kisi, jeszcze po dwa zasiewy bazylii i szczypiorku a potem siew na wypadajki :D SN użyty tylko do rozsiewu ;) Pozdrawiam pracujących na polach :D

11. Biedronka

Biedronka Zaawansowany

Tak , tak.... ;) kasztanka uzupełniłam na przed ostatnim G&T ......xD

12. marocco

marocco Stały bywalec

Ja sypiam bez ograniczeń. Z jednego zbioru małych pól mam 3252 roślinki :D

13. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

udławiłam się kawą,zapraszam do czyszczenia mi laptopa z fusów:D8):oops:;):p
    ja tam śpię całą noc spokojnie,nawet w ciągu dnia leżę,bo mi pan doktor nakazał,a ja grzeczne dziecko:p;):D
    sn użyłam tylko na rozsiew + krestol i niewinność,zwykłego nawozu nie używam,Zośki miałam niewiele
    na chwilę obecną mam:
    536 koszyczków (narazie bez kasztanka)
    15 393 bazylii
    637 szczypiorku + to co rośnie na polach (poza lasem deszczowym,bo tam królują drzewa)

14. xBabciaEwa

Jak czytasz to nie pij , no nie wiesz ?
    Kurcze ja nie wiem ile czego mam , bo ........... liczyć mi się nie chce .
    Zbiorę te .....szczypior i bazylię ..... posieję ...... zbiorę ...... kurcze jak automat ..... :)

15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

tak jakoś mi się zapomniało:oops:;):p:D
    ja wiem ile czego mam,bo nie wrzucam od razu,czekam na całość:D

16. xBabciaEwa

Tyż tak mam , coś tam reklamują na pamięć , ale zapomniałam co .

Kurcze tak długo rosną te badyle , a tu czasu nie ma i już by się chciało , a nie można , łe tam , idę sobie .

17. ross2

ross2 Komandor forum

Dzien dobry popoludniowo :D
    Babciu Ewo to mozemy sobie reke podac bo ja robie tym samym sposobem a do pnacza potrzebuje tylko szczypiorku ktory dopiero jutro rano posadze bo teraz rosnie bazylia ,na noc orzeszki laskowe i skoro swit pojdzie szczypior :DxD:Da pozniej od konca do poczatku pojade reszte zadan :D

Ostatnie edytowanie: 24 sierpnia 2016
  18. xBabciaEwa

Ha wiedziałam , że to dobry sposób .
    Zaraz mi się humor poprawił , no i czekam jakby co na szczypior właśnie . Ja na farmie szczypior , a na wyspie bazylię
    sieję , a na noc cebulkę i herbatkę . xD

19. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

i tu cię mam,jedzonko zajmuje ci czas,rozprasza twoje myśli
    Po za tym dlaczego nie śpisz?
    Ja śpię często;) Budzika nie używam,bo mój żarłoczny kot budzi mnie często w nocy i wtedy od razu zbieram i sieję
    A potrafi budzić ujj potrafi,jak nie reaguję na zawodzenie prosto do ucha to zaczyna ostrzyć pazury o mój tapczan mimo że ma swój drapak- złośliwa gadzina strasznie
    Pampersów się zachciało,a na nocniczku można siedzieć, takie specjalne krzesełka są ,ech czas marnujesz na przewijanie siebie.
    A jak roślinki są to i koszyczi lecą;)
    Teraz zbiór za 41 minut więc coraz bliżej końca:))))

20. gosiak7777

gosiak7777 Naśladowca mistrzów

Witam :)

U mnie szczypior rośnie, bazylia też. Od czasu do czasu podczas zbiorów jakiś koszyczek wypadnie:D

Jutro będę miała przerwę w sianiu, bo ma być upał, ja mam wolny dzień, to wolę na spacer nad morze się udać :inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.